Prof. Dr. Haberal’dan Rize Günleri’ne anlamlı mesaj

Yerel Haberler - 07.05.2026 - 0:00

ANKARA-BHA

Başkent Üniversitesi’nin kurucusu Prof. Dr. Mehmet Haberal, Ankara’da hizmete açılan Rize Pazarlar Gençlik Spor ve Dayanışma Derneği’nin yeni hizmet binası dolayısıyla Dernek Başkanı Selahaddin Bal’a kutlama mesajı gönderdi.

Haberal ayrıca, 7-10 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilen “Başkentte Rize Günleri” etkinliği kapsamında Ankara Rize Dernekleri Federasyonu (RİDEF) Genel Başkanı Muammer Bostan’a da tebrik mesajı iletti.

“Kültürel ve ekonomik bağları güçlendirecek”

Mısır’da onuruna düzenlenen uluslararası tıp kongresi nedeniyle programa katılamadığını belirten Haberal, mesajında etkinliğin Rize ile Ankara arasında gönül köprülerinin yanı sıra kültürel ve ekonomik bağları da güçlendireceğini ifade etti.

Haberal mesajında, Rize’nin tarihi, kültürü, horonu, tulumu, misafirperverliği ve yöresel lezzetlerinin tanıtılmasının önemine dikkat çekerek organizasyonun dayanışma ruhuna katkı sağlayacağını vurguladı. Prof. Dr. Haberal, mesajının sonunda organizasyonda emeği geçenleri kutlayarak, tüm katılımcılara ve hemşerilerine selam ve sevgilerini iletti.

Yerel Haberler Samsun’da İl Tütün Koordinasyon Kurulu ilk toplantısını gerçekleştirdi

Yerel Haberler İnşaat maliyetlerinde yıllık artış sürüyor

Yerel Haberler Optisyenlik sektörü ATO’da mercek altına alındı

Yerel Haberler Emeklilerin ikramiye ödeme tarihleri belli oldu: 17-22 Mayıs’ta

Yerel Haberler Mustafa Sönmezoğlu, MHP Zeytinburnu ilçe başkanı oldu

Yerel Haberler Akk’de Kırsalda Mesleki Eğitimin Ve Meslek Liselerinin yeniden hayat bulması konuşuldu

Yerel Haberler Artvin’in bitki mirası koruma altına alınıyor

Yerel Haberler Ankara Kent Konseyi’nden Necmettin Erbakan anması

Yerel Haberler Başkent ve çevre illere ‘sarı kod’lu sağanak uyarısı

Yerel Haberler Motorin fiyatları ne kadar oldu?

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021