Aksaray Haberleri - 04.04.2016 - 18:13
Polis, Orman Haftasını Çocuklarla Fidan Dikerek Kutladı. Aksaray’da güvenli hayat, güvenli bir gelecek için çocuk ve gençler sosyal koruma ve destek programı (ÇOGEP) kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Toplum Destekli Polislik Şubesi tarafından ‘Biz Farkındayız’ projesi hazırlandı.
Proje kapsamında Orman Haftası nedeniyle çocuklara orman ve ağaç sevgisi kazandırmak için Polis Hatıra Ormanı’nda toplam 60 çocuk ile 150 adet fidan dikildi. Ağaç dikiminden sonra çocukların moral ve motivasyonunu yüksek tutmak, birlik ve beraberliğimizi artırmak amacıyla Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünce çocuklara bilgilendirme yapılarak yemek programı düzenlendi. Çocuklar polis ablaları ve ağabeyleri ile güzel bir gün geçirdiklerini dile getirip teşekkür ederek program sona erdi.
Aksaray Haberleri Batman Havalimanı’nda yolcu sayısı zirveye çıktı
Aksaray Haberleri Elazığ’da huzur; emniyetle yerinde!
Aksaray Haberleri Meteoroloji’den 39 il için kuvvetli yağış uyarısı
Aksaray Haberleri Kars Akyaka Ovası Sulaması Yenileme Projesi için sözleşme imzalandı
Aksaray Haberleri Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Gıda Arz Güvenliği Sorunumuz Yoktur”
Aksaray Haberleri DMM’den Somali iddialarına açıklama
Aksaray Haberleri Türk Dünyası Gazeteciler Federasyonu heyetinden Elazığ Valisi Numan Hatipogluna ziyaret
Aksaray Haberleri Lübnan’da İsrail saldırılarında can kaybı 2 bin 896’ya yükseldi
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021