Aksaray Haberleri - 04.04.2016 - 18:13
Polis, Orman Haftasını Çocuklarla Fidan Dikerek Kutladı. Aksaray’da güvenli hayat, güvenli bir gelecek için çocuk ve gençler sosyal koruma ve destek programı (ÇOGEP) kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Toplum Destekli Polislik Şubesi tarafından ‘Biz Farkındayız’ projesi hazırlandı.
Proje kapsamında Orman Haftası nedeniyle çocuklara orman ve ağaç sevgisi kazandırmak için Polis Hatıra Ormanı’nda toplam 60 çocuk ile 150 adet fidan dikildi. Ağaç dikiminden sonra çocukların moral ve motivasyonunu yüksek tutmak, birlik ve beraberliğimizi artırmak amacıyla Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünce çocuklara bilgilendirme yapılarak yemek programı düzenlendi. Çocuklar polis ablaları ve ağabeyleri ile güzel bir gün geçirdiklerini dile getirip teşekkür ederek program sona erdi.
Aksaray Haberleri Hatay’da dere faciası can aldı
Aksaray Haberleri Prof. Dr. Zakir Avşar: Bayram geldi hoş geldi…
Aksaray Haberleri Ankara’da bayram mesaisi: 23 bin güvenlik personeli sahada
Aksaray Haberleri Vali Masatlı’dan Uzunçarşı’ya bayram ziyareti
Aksaray Haberleri Petrol fiyatlarında yükseliş: Brent 113 doların üzerine çıktı
Aksaray Haberleri Galatasaray’da sakatlık şoku: Osimhen’de kırık, Lang ameliyata gidiyor
Aksaray Haberleri Vali Bakan: “Huzurlu Bir Bayram İçin Tüm Tedbirler Alındı”
Aksaray Haberleri Kars Valisi Ziya Polat: “Ramazan Bayramımız mübarek olsun.”
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021