Aksaray Haberleri - 23.02.2018 - 17:02
Yeşim Pekmez hanımefendi beraberinde İl Emniyet Müdürü Ali Karabağ’ın eşi Rehyan Karabağ ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü İsrafil Aktürk ile ilk olarak 1992 yılında Erzurum Şenkaya’da şehit olan Halil Çelik’in annesi Zeynep Çelik’i ziyaret ettiler. Daha sonra 1992 yılında İstanbul Tuzla’da şehit olan Halil Uğur’un Baba evini ziyaret ederek Babası Seyit Uğur ve Annesi Sadet Uğur ile görüştüler.
Şehit ailelerinin varsa eksikliklerini gidermek; onların her zaman yanlarında olduğumuzu belirtmek için ziyaretlere her zaman devam edeceklerini kaydeden Yeşim Pekmez Hanımefendi; “Devletimiz ve milletimiz şehit ailelerimize her zaman sahip çıkmıştır. Ancak her şey maddiyat değildir. Biz manevi olarak da şehit ailelerimizin her zaman yanındayız. Şehit ailelerimizi ve yakınlarımızı ziyaret ediyor, hal hatırlarını sorarken varsa ihtiyaç ve eksikliklerinin giderilmesi için ilgili kurumlar aracılığı ile bu sorunların çözümüne destek oluyoruz.” dedi.
Yeşim Pekmez Hanımefendi ve beraberindekiler daha sonra KOSGEB Girişimcilik Eğitim Programına katılarak sertifikasını alıp KOSGEP desteği ile kendi işyerini açan Zinnur Akbulut’un işlettiği atölyeyi ziyaret etti. Akbulut Yeşim Pekmez hanımefendiye atölyesini depo olarak kullandığını, ürünlerini kişisel internet sitesi ve zincir internet mağazaları üzerinden sattığını belirtti.
Aksaray Haberleri Hatay’da tır alevlere teslim oldu
Aksaray Haberleri Akdeniz Üniversitesi’nde başarılı böbrek nakli
Aksaray Haberleri Giresun’da altyapı ve üstyapı çalışmaları devam ediyor
Aksaray Haberleri Kaş’ta kıtaları birleştiren maraton: Meis-Kaş yüzme yarışı tamamlandı
Aksaray Haberleri 69 ilde uyuşturucu operasyonu
Aksaray Haberleri Antalya’da Orman yangını alarmı
Aksaray Haberleri Yaz Etkinlikleri Kent Orkestrası konseriyle başladı
Aksaray Haberleri Kars’ta 51 suç kaydıyla aranan ve şahıs yakalandı
Aksaray Haberleri Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye NATO’nun güvenliğine katkı sunan müttefiklerin başındadır
Aksaray Haberleri Dışişleri Bakanlığı’ndan İsrail’in Suriye’deki saldırılarına tepki
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021