Aksaray Haberleri - 04.08.2015 - 15:50
İl Özel idaresinin, köylere yapmış olduğu yol, su, kanalizasyon, kilitli parke taş, gölet, tarımsal sulama gibi hizmetleri değerlendirmek amacı ile köy muhtarları ile yapmış olduğu değerlendirme ve memnuniyet anketi İl Genel Meclis Başkanı M.Muammer Tüzün tarafından açıklandı.
İl Genel Meclisinin 12. Dönem Ağustos ayı 2. Oturumunda İl Genel Meclis Başkanı M.Muammer Tüzün; yapılan anketin Özel İdarenin ve Meclis üyelerinin karnesini ifade ettiğini ve %93’lük bir memnuniyetin, güzel bir sonuç olduğunu söyledi ve sözlerine şöyle devam etti. Ankete verilen cevaplar tek tek değerlendirildi ve kurum olarak almamız gereken mesajlar alındı. Bu başarı tüm İl Genel Meclisi üyelerimizin yörelerinde özverili bir şekilde çalışmaları karşılığında alınmıştır. Arkadaşlarımın hepsine tek tek teşekkür ediyorum. İl Özel İdarelerinin görev alanı çeşitliliğine bakıldığında, illerin kalkınmasındaki önemi her geçen gün daha iyi anlaşılmaktadır. Aksaray İl Özel İdaresinin son yıllarda yapmış olduğu başarılı çalışmaları da meyvelerini vermeye başlamıştır. Bu hizmetleri yürütebilmemiz ve daha üst seviyelere çıkartabilmemiz için ek mali kaynaklar sağlayan vekillerimize, köylerinde ki çalışmaları takip ettikleri ve Özel İdare ile koordineli çalıştıkları için muhtarlarımıza da teşekkür ediyorum. Dedi.
Aksaray Haberleri Trabzonspor’da Ernest Muçi rüzgarı: Kariyer sezonunu yaşıyor
Aksaray Haberleri Küresel krizler sonrası altında son durum
Aksaray Haberleri Şanlıurfa’da ”İyilik Çarşısı” hizmete açıldı
Aksaray Haberleri Bakan Çiftçi Erzurum’a geldi, havalimanı adeta doldu taştı
Aksaray Haberleri Türkiye genelinde sağanak ve rüzgar etkili olacak
Aksaray Haberleri Bingöl, depremlere karşı yol haritasını belirledi
Aksaray Haberleri 10 yeni otobüs EGO filosuna katıldı
Aksaray Haberleri Körfez’de kara taşımacılığı öne çıktı
Aksaray Haberleri Aziz Yıldırım’dan sürpriz yerli hoca hamlesi!
Aksaray Haberleri Baharın simgesi sakuralar çiçek açtı
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021