OSB’de 3. genişleme alanı gelişen ve büyüyen sanayiye ivme kazandıracak

Aksaray Haberleri - 19.10.2018 - 10:32

Aksaray Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Toplantısı Aksaray Valisi ve OSB Yönetim Kurulu Başkanı Vali Aykut Pekmez Başkanlığında gerçekleştirildi.

Organize Sanayi Bölge Müdürlüğünde düzenlenen toplantıya yönetim kurulu üyeleri İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ramazan Altundağ, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cüneyt Göktaş, OSB Müdürü Ayhan Ermiş katıldı.

Yatırımcıların tapu ve ruhsat talepleri ile sorun ve ihtiyaçlarla ilgili taleplerinin görüşüldüğü toplantı sonunda açıklamada bulunan Vali Aykut Pekmez Aksaray OSB’nin ve yatırımcıların sorunlarının çözümü için gayret gösterdiklerini söyledi.

Vali Pekmez OSB genişleme alanı ile ilgili yaptığı değerlendirmede; 495 hektar alanın yatırımcılara tahsis edilmesi ile birlikte gelişen sanayinin Aksaray’a yeni ve hızlı bir ivme daha kazandıracağını bu konuda gerekli çalışmaların sürdüğünü söyledi.

Vali Pekmez; Aksaray’ın yatırım avantajlarından yararlanmak isteyen önemli sayıda müteşebbisin genişleme alanında yatırım yapmak istediğini vurgulayarak el birliği içinde Aksaray’ı her alanda daha da geliştirmek için çalışmalara devam ettiklerini bildirdi.

Aksaray Haberleri Soğuk hava depolarındaki 50 bin ton elma için kritik uyarı

Aksaray Haberleri Demiryollarında Engelli Bireylere Ücretsiz Hizmet

Aksaray Haberleri Meteoroloji’den 14 il için kuvvetli yağış alarmı

Aksaray Haberleri TFF Başkanı Hacıosmanoğlu’ndan bahis soruşturması açıklaması

Aksaray Haberleri Battalgazi’de 180 bin metrekarelik projede sona gelindi

Aksaray Haberleri SOLOTÜRK 13 yıl sonra yeniden Ereğli semalarında olacak

Aksaray Haberleri Orman Yangınlarıyla Mücadelede 5 Bin 600 Araçlık Filo

Aksaray Haberleri Trump-Şi zirvesinde ticaret ve yapay zeka gündemi

Aksaray Haberleri Kars Veteriner Hekimleri Odası’ndan ‘Hantavirüs’ uyarısı: “Panik yok, tedbir var”

Aksaray Haberleri Türkiye Çevre Ajansı’ndan Sıfır Atık için dev adım: İşletmeler için Depozito Sistemi’ne kayıt süreci başladı

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021