Aksaray Haberleri - 20.07.2018 - 15:08
Aksaray Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Toplantısı Aksaray Valisi OSB Yönetim Kurulu Başkanı Vali Aykut Pekmez Başkanlığında gerçekleştirildi.
OSB Müdürlüğünde düzenlenen toplantıya yönetim kurulu üyeleri İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ramazan Altundağ, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cüneyt Göktaş, OSB Müdürü Ayhan Ermiş katıldı.
Aksaray Valisi OSB Yönetim Kurulu Başkanı Vali Aykut Pekmez toplantıda yatırımcıların tapu ve ruhsat talepleri ile sorun ve ihtiyaçlarla ilgili talepleri değerlendirdiklerini söyledi.
OSB Müdürlüğünce bölgede yürütülen hizmetlerin daha etkin ve verimli sunulması için yapılması gerekenler hakkında görüş alışverişinde bulunduklarını kaydeden Vali Pekmez; “Yatırımcılarımızın ve bölgenin ihtiyaçlarının karşılanması eksikliklerin giderilmesi için gerekli çalışmaların yapılması çok önemli bu noktada ilgili birimlerimiz sürekli sahada bulunuyor. Yatırımcılardan gelen taleplerde değerlendirilerek sorunlar gideriliyor’ dedi.
Aksaray Haberleri Ankara’da aranan 103 şüpheli şahıs yakalandı
Aksaray Haberleri Bursa’da trajik olay: Asit içen kişi hayatını kaybetti
Aksaray Haberleri Adana’da sivil toplum ve eğitim camiası iftar sofrasında buluştu
Aksaray Haberleri Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan dezenformasyon vurgusu
Aksaray Haberleri Mersin’de silahlı kavga: Yoldan geçen genç kız hayatını kaybetti
Aksaray Haberleri Malatya’da kayısı için kritik dönem: Tomurcuklar kabarıyor
Aksaray Haberleri Özgür Özel’den Gürlek iddiası: “452 milyonluk mal varlığı”
Aksaray Haberleri Malatya’da İstiklal Marşı’nın 105. yılına özel anlamlı program
Aksaray Haberleri Brent petrol 103,90 dolar seviyesinde işlem görüyor
Aksaray Haberleri AJet’ten yurt dışı seyahatlerde yüzde 25 indirim
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021