Aksaray Haberleri - 20.07.2018 - 15:08
Aksaray Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Toplantısı Aksaray Valisi OSB Yönetim Kurulu Başkanı Vali Aykut Pekmez Başkanlığında gerçekleştirildi.
OSB Müdürlüğünde düzenlenen toplantıya yönetim kurulu üyeleri İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ramazan Altundağ, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cüneyt Göktaş, OSB Müdürü Ayhan Ermiş katıldı.
Aksaray Valisi OSB Yönetim Kurulu Başkanı Vali Aykut Pekmez toplantıda yatırımcıların tapu ve ruhsat talepleri ile sorun ve ihtiyaçlarla ilgili talepleri değerlendirdiklerini söyledi.
OSB Müdürlüğünce bölgede yürütülen hizmetlerin daha etkin ve verimli sunulması için yapılması gerekenler hakkında görüş alışverişinde bulunduklarını kaydeden Vali Pekmez; “Yatırımcılarımızın ve bölgenin ihtiyaçlarının karşılanması eksikliklerin giderilmesi için gerekli çalışmaların yapılması çok önemli bu noktada ilgili birimlerimiz sürekli sahada bulunuyor. Yatırımcılardan gelen taleplerde değerlendirilerek sorunlar gideriliyor’ dedi.
Aksaray Haberleri Türkiye-Belçika İşbirlikleri Güçleniyor
Aksaray Haberleri 33 İlde FETÖ’ye Operasyon, 69 Şüpheli Yakalandı
Aksaray Haberleri Erzurum mutfağına mühür: Paça Çorbası tescillendi
Aksaray Haberleri Sinop’ta Dereyi Kirleten Tesise 1 Milyon 678 Bin Tl Ceza
Aksaray Haberleri Çin ile Tanıştım Haber Ödülleri başvuruları başladı
Aksaray Haberleri Baba elinden kanlı infaz!
Aksaray Haberleri “Kalbimin En Güzel Şiiri: Annem” yarışmasında ödüller sahiplerini buldu
Aksaray Haberleri Saadet Partisi Heyeti Kars Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021