Aksaray Haberleri - 27.02.2018 - 17:09
Aksaray Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Toplantısı Vali Aykut Pekmez Başkanlığında Aksaray Organize Sanayi Bölge Müdürlüğünde yapıldı.
Toplantıya OSB Yönetim Kurulu Üyeleri; Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Koçaş, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ramazan Altundağ ile OSB Bölge Müdür Vekili Ayhan Ermiş katıldı.
Toplantıda OSB Müdür Vekili Ayhan Ermiş, Yönetim Kurul Üyelerine OSB’nin son durum hakkında bilgi verdi.
Vali Aykut Pekmez yaptığı açıklamada yönetim kurulu üyeleri ile Aksaray OSB’nin genel sorun ve ihtiyaçlarının görüşüldüğünü, yatırımcılardan gelen talepler değerlendirildiğini belirtti.
Aksaray OSB’nin gelişmeye ve genişlemeye devam ettiğini vurgulayan Vali Pekmez, Aksaray’ın yatırım avantajlarını değerlendirmek isteyen yatırımcıları kente ve OSB’ye davet ettiklerini bildirdi.
Aksaray Haberleri Vergi düzenlemelerini içeren teklif TBMM’de kabul edildi
Aksaray Haberleri 33 ilde DEAŞ operasyonu: 233 şüpheli yakalandı
Aksaray Haberleri 5 ilde “sahte banka reklamı” operasyonu: 18 gözaltı
Aksaray Haberleri Aksaray OSB Heyetinden Niğde ve Bor OSB’lere Ziyaret
Aksaray Haberleri Saatçioğlu: “AB–Orta Asya Stratejik Ortaklığı Türkiye için Yeni Fırsat Kapıları Açıyor”
Aksaray Haberleri Hatay’ın kültürel mirası deprem sonrası dijital arşive aktarıldı
Aksaray Haberleri Ankara, İlk ve En Büyük Kış Festivali’ne geri sayım başladı
Aksaray Haberleri Ankara’nın ilk ve en büyük kış festivaline geri sayım başladı
Aksaray Haberleri Kültepe Kaniş-Karum’da ilk kez mozaik kalıntılarına rastlandı
Aksaray Haberleri İzmir’de suç örgütü propagandası yapan 30 şüpheli gözaltına alındı
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021