Yerel Haberler - 15.08.2025 - 16:42
ORDU-BHA
Alt ve üst yapı yatırımlarından kent estetiğine kadar birçok alanda çalışma yürüten Ordu Büyükşehir Belediyesi eş zamanlı olarak 729 personel ve 411 iş makinasıyla Ordu’nun 223 ayrı noktasında vatandaşın konforu için çalışıyor.
Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ordu’nun yaşam kalitesini artırmak, yollarını daha güvenli ve konforlu hale getirmek, temizlikle şehri pırıl pırıl yapmak, sosyal yaşam merkezleri ile vatandaşların güzel zaman geçirmesine imkan sağlayacak alanlar oluşturmak ve Ordu’yu marka bir şehir yapmak için durmaksızın çalışıyor. Gülyalı’dan Akkuş’a, Fatsa’dan Korgan’a Ordu’nun 19 ilçesine eşit hizmet götürmeye özen gösteren Büyükşehir Belediyesi bu çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
19 ilçesi 772 mahallesi ile geniş bir alana hizmet veren Büyükşehir Belediyesi bugün itibari ile 729 personel ve çoğunluğu belediyeye kazandırılan 411 iş makinasıyla 223 ayrı noktada çalışma gerçekleştiriyor. Bu çalışmalar kapsamında, yollar asfalt ve beton ile buluşuyor, yine yolların güvenliğini arttıracak ‘V’ kanal ve taş duvarlar inşa ediliyor. Park ve yeşil alanlarda Büyükşehir Belediyesinin önemli bir çalışma alanını oluşturuyor. Yeni parkların inşa edildiği Ordu’da mevcut parklarda da bakım ve onarımlar kesintisiz sürüyor. Cadde ve sokakların temizliğinden ibadethanelere kadar geniş bir alanda temizlik hizmeti de yürüten ekipler, Ordu’yu pırıl pırıl bir kent kimliğine kavuşturuyor.
Ordu’nun dört bir yanında durmaksızın çalışan Büyükşehir Belediyesi ekipleri tüm çalışmalarıyla bugünün ihtiyaçlarını çözüp yarının şehir yapısını inşa etme hedefiyle çalışmalarını sürdürmeye devam edecek.
Yerel Haberler Memur ve emeklinin temmuz zammı cuma günü belli olacak
Yerel Haberler İkna çalışmaları sonuç verdi: 134 örgüt mensubu teslim oldu
Yerel Haberler Sakarya-Karasu yolunda kaza: 3 yaralı
Yerel Haberler Trump duyurdu: ABD ve İran Doha’da masaya oturacak
Yerel Haberler Alanya’daki cinayette 2 şüpheli tutuklandı
Yerel Haberler 29 ilde siber suç operasyonu
Yerel Haberler Beypazarı Müftüsü Mehmet Süsün: Kurban bayramı sonrasında ilk Umre kafilesini yarın gönderiyoruz
Yerel Haberler Karslı sporcu İbrahim Müçük Türkiye Şampiyonu oldu
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021