Aksaray Haberleri - 28.01.2019 - 17:50
Aksaray ÖNDER İl Başkanı Kuddusi Bakar yaptığı basın açıklamasında; “Aksaray İl Müftülüğüne bağlı Laleli Erkek Hafız Kuran Kursunda 90 öğrencimiz vardır. Bu öğrencilerimiz kursda hafızlık eğitimlerini ,Aksaray Nuray Kaya İmam hatip Ortaokulunda aldıkları örgün eğitimle beraber yürütmektedirler. Yani İmam hatip Ortaokuluna devam ederken Kuran Kursunda da yatılı kalarak hafızlık eğitimlerini devam ettirmektedirler.
Bizlerde Aksaray Önder İmam hatipliler Derneği olarak hafızlarımıza maddi ve manevi destek olmaktayız. Yarıyıl döneminde takdirname ve teşekkür alan 40 Hafızımıza hediye takdim ettik.90 öğrencimize ikramlarda bulunduk. Şehitlerimiz için hatim Duası tertip ettik. Sabah Namazı buluşmaları, anlamlı günler ve gezilerde her zaman beraberiz. Laleli Erkek Yatılı Hafızlık Kuran Kursumuz her yıl, Hafızlığını tamamlayan öğrencilere İcazet Töreni düzenlemektedir. Yine Önder olarak bizlerde öğrencilerimizi her daim destekliyoruz ve desteklemeye devam edeceğiz” dedi.
Aksaray Haberleri Türkiye ve Suudi Arabistan’dan ticareti hızlandıracak iş birliği
Aksaray Haberleri Van-Mersin Kardeşlik Köprüsü Van TSO tarafından kuruldu
Aksaray Haberleri Türkiye’yi kavuran sıcak hava dalgası etkisini sürdürüyor
Aksaray Haberleri TİMBİR Genel Kurulu’nda Yeni Dönem Heyecanı
Aksaray Haberleri Yenilenmiş teknolojik ürünlerde tüketiciye yeni güvenceler
Aksaray Haberleri UDSP yabancı dil sınavı soru ve cevapları erişime açıldı
Aksaray Haberleri Kars merkezli ‘Evde paketleme işi’ vaadiyle vatandaşları dolandırdılar
Aksaray Haberleri Kars İl Özel İdaresi’nde kilit parke taşı üretimi aralıksız sürüyor
Aksaray Haberleri Kaymakam Aslantatar, öğrencilerin karne sevincine ortak oldu
Aksaray Haberleri DMM’den sahte belge uyarısı: NATO Zirvesi iddiaları yalanlandı
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021