Öğretmenlere “Genel Trafik Eğitimi”

Aksaray Haberleri - 14.09.2018 - 14:43

İçişleri Bakanlığınca hazırlanan 100 Günlük Eylem Planı ile (08 Ağustos 2018-15 Kasım 2018) trafik güvenliğiyle ilgili olarak bir önceki yılın aynı dönemine göre denetimlerin %2 artırılarak ölümlü ve yaralanmalı trafik kazalarının %2 azaltılması hedeflenmektedir.

Bu amaçla Milli Eğitim Bakanlığı ve İçişleri Bakanlığı işbirliği ile, 2018-2019 eğitim-öğretim yılı öncesinde öğretmenlere yönelik düzenlenen “Mesleki Çalışma Programı” içerisine “Trafik Güvenliği” dersleri eklenmiştir. Aksaray Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü eğitici personeli tarafından trafik güvenliği ve farkındalığının sağlanması için Aksaray İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan program dâhilinde öğretmenlere “Genel Trafik Eğitimi” verilmektedir.

Aksaray Haberleri 224 Dolandırıcı Yakalandı

Aksaray Haberleri Gazetecilik atölyesinde kriz dönemi medyası masaya yatırıldı

Aksaray Haberleri Malatya’da 20 bin sebze fidesi vatandaşlara ücretsiz dağıtıldı

Aksaray Haberleri Malatya’da yeni alternatif yol çalışması başladı

Aksaray Haberleri Ankara termal turizminde güç birliği

Aksaray Haberleri 10 yıl aradan sonra yeni doğal gaz çevrim santrali devreye alındı

Aksaray Haberleri Çocuk akademileri yıl sonu programı muhteşem finali

Aksaray Haberleri Cumhurbaşkanı Erdoğan: 5,3 milyar dolarlık dev finansman

Aksaray Haberleri Malatya TSO’dan e-ticaret ve dijital markalaşma eğitimleri

Aksaray Haberleri Gülistan Doku dosyasında kritik nakil

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021