Öğretmen, Öğrenci ve veliler 24 Kasım’ı birlikte kutlayacak

Yerel Haberler - 24.11.2025 - 7:01

ANKARA – BHA

24 Kasım Öğretmenler Günü bu yıl “Hatıran Yeter” temasıyla kutlanacak. 2025 yılının Aile Yılı ilan edilmesi dolayısıyla 24 Kasım haftası boyunca ailenin eğitim yolculuğundaki payına vurgu yapacak etkinlikler düzenlenecek.

Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli’nin merkezinde “insan”ın yer aldığı, hedefin yalnızca sınav kazanan gençler değil; öz güveni yüksek, değerlerini bilen, vicdanı güçlü evlatlar yetiştirmek olduğu mesajının verileceği kutlamalarda öğretmenler, öğrenciler ve veliler aynı çatı altında bir araya gelecek. Tüm veli ve öğrencilerin davet edildiği, okullarda düzenlenecek anlamlı buluşmalarla, “Çocuğun geleceği hepimizin sorumluluğu!” düşüncesinin altı çizilecek.

Bu yıl 24 Kasım Öğretmenler Günü için belirlenen “Hatıran Yeter” temasıyla, öğretmenlerin yalnızca ders anlatan kişiler değil; bir çocuğun kalbine dokunan, hayatında iz bırakan, yıllar geçse de unutulmayan kahramanlar olduğu vurgulanarak “Her zaman yanımızda olamasalar da hatıraları bir ömür bize yeter.” mesajı verilecek.

“24 Kasım haftası boyunca öğretmenleri ziyaret etmeye davet ediyorum”

Millî Eğitim Bakanı Tekin, bu yıl yapılacak 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlamalarında öğretmenlerin yalnız bırakılmamasını istedi. Tekin, tüm vatandaşlara şu çağrıyı yaptı: “Öğrenme yolculuğumuzda bizleri yalnız bırakmayan, kendi başarı hikâyesini bu ülkenin evlatlarının güçlü yarınlarında arayan öğretmenlerimizi, 24 Kasım Öğretmenler Günü haftasında ‘Hatıran Yeter’ mottosundan yola çıkarak yalnız bırakmıyor, birlikte hatırlıyoruz. 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kapsayan hafta boyunca tüm vatandaşlarımızı, kendi veya çocuklarının öğretmenlerini ziyaret etmeye davet ediyor, tüm vatandaşlarımıza bu değerli farkındalık çalışmasına verecekleri desteklerden ötürü teşekkür ediyorum.”

Yerel Haberler Vali Ziya Polat’tan ADEM’e Anlamlı Ziyaret: “Eğitimin yaşı yok”

Yerel Haberler AKK’de Kültürel Pasaport’un ilk rotası Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti oldu!

Yerel Haberler Kars Emniyetinden karbonmonoksit zehirlenmelerine karşı kapsamlı bilgilendirme gerçekleştirildi

Yerel Haberler GSB Spor Okulları kapsamında tenis antrenmanları devam ediyor

Yerel Haberler Eğirdir gölü 10 santimetre yükseldi

Yerel Haberler Kars’ta “Polis Moral ve Motivasyon Gecesi” düzenlendi

Yerel Haberler Antalya Isparta ve Burdur’da kenevir üretimine resmen izin verildi

Yerel Haberler Ömer Gürsoy: Yetenek Var, Destek Yok: Anadolu’nun Tenis Gerçeği

Yerel Haberler Dereboğazı yolu için iki Cumhuriyet Savcısı görevlendirildi

Yerel Haberler Sosyal medyada 15 yaş sınırı hazırlığı

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021