Öğrencilerden Psikiyatri Hastalarına Moral Eğlencesi

Aksaray Haberleri - 02.01.2018 - 13:21

Aksaray Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü öğrencilerinden, Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi Psikiyatri Servisinde yatan hastalara yıl sonu moral eğlencesi

Psikiyatri Hemşireliği bölümünde öğrenim gören ve psikiyatri servisinde staj yapan öğrenciler hastalara moral desteği sağlamak, onların yeni yılını kutlamak için Sağlık Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd.Doç.Dr. Arzu Yüksel ve Araştırma Görevlisi Miyase Avcı ile bir araya gelerek, planladıkları yıl sonu eğlencesini hayata geçirdiler.

HASTANE YÖNETİMİ DE KATKI SAĞLADI

Düzenlenen moral eğlence programına AEAH Başhekim Yardımcısı Dr. Ahmet Korkmaz, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Ayşe Karanfil, Müdür yardımcıları Ayşe Kılıçaslan, Hatice Atılgan, Psikiyatri uzmanı Dr. Basri Köylü, servis sorumlu hemşiresi Suzan Kara, Munise Yıldırım, Eğitim Hemşireleri Feray Şeker Börksüz ile Pınar Yapılcan’da katıldı.

Yıl sonu moral eğlencesine Aksaray Güzel Sanatlar Lisesin Müdür Yardımcısı Eyüp Kuyumcu ve öğrencilerinden oluşan orkestrada hareketli müzikleri ile renk kattılar.

Stajdaki son iş günü bir araya gelen öğrenciler ve hastalara, hastane yönetimi de katkı sağladı.

Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Ahmet Korkmaz, Aksaray Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü öğrenci ve öğretmenlerine duyarlı davranışlarından dolayı teşekkür ederek, Hastane ile Üniversite arasında kurulan bağın her geçen gün artarak devam ettiğini söyledi.

Yaş pasta kesimi ve ikramla başlayan moral destek programında hastalar ve öğrenciler, Güzel Sanatlar Lisesi öğrencilerinin hareketli müziği ile gönüllerinde dans edip, oynadılar.

İLAÇTAN ÇOK MORALE İHTİYAÇLARI VAR

Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi Psikiyatri Uzmanlarından Dr. Basri Köylü, psikiyatri hastalarını yalnız bırakmayan öğrenci ve öğretmenlere, hastaları adına teşekkür ederek, “Hastalarımızın ilaçtan çok morale ihtiyaçları var. Moral ve motivasyonla iyileşme süreçleri daha hızlı olmaktadır. Aksaray Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü öğrencilerinin duyarlı davranışları hastalarımız için büyük moral olmuştur. Etkinliğin hazırlanmasında emeği geçen Yrd. Doç. Dr. Arzu Yüksel ve Arşt. Gör. Miyase Avcı ve öğrencilere ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

ÖĞRENCİLERDEN SEMAVER HEDİYESİ

Aksaray Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü öğrencileri, stajer olarak görev yaptıkları Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi Psikiyatri Servisine, hastaların kullanması için kendi imkanları ile temin ettikleri, elektrikli çay semaveri de hediye ettiler.

Aksaray Haberleri Memur ve emeklinin temmuz zammı cuma günü belli olacak

Aksaray Haberleri İkna çalışmaları sonuç verdi: 134 örgüt mensubu teslim oldu

Aksaray Haberleri Sakarya-Karasu yolunda kaza: 3 yaralı

Aksaray Haberleri Trump duyurdu: ABD ve İran Doha’da masaya oturacak

Aksaray Haberleri St. Pierre Kilisesi’nde Aziz Petrus ve Pavlus Bayramı kutlandı

Aksaray Haberleri Alanya’daki cinayette 2 şüpheli tutuklandı

Aksaray Haberleri 29 ilde siber suç operasyonu

Aksaray Haberleri AÇÜ Rektörü Prof. Dr. İbrahim Aydın’dan YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar’a ziyaret

Aksaray Haberleri Beypazarı Müftüsü Mehmet Süsün: Kurban bayramı sonrasında ilk Umre kafilesini yarın gönderiyoruz

Aksaray Haberleri Karslı sporcu İbrahim Müçük Türkiye Şampiyonu oldu

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021