Aksaray Haberleri - 29.10.2015 - 12:44
MHP’nin Aksaray tarihinde Av. Ayşe Deniz AY ile birlikte ilk kadın adayı olan Av. Nilgün TOSUN bu seçimin en dikkat çeken adaylarından. Gititği her yerde vatandaş ile birebir muhabbeti ve sıcakkanlılığı ile dikkat çeken Nilgün TOSUN’u Aksaray halkı bu seçim döneminde iyice benimsemiş durumunda. Özellikle genç bayanların “Nilgün Abla” diyerek sarıldığı, bayan esnafın ise derdini çok rahat anlatabildiği bir imaj oluşturdu Nilgün TOSUN. Çalışan bir bayan olmasının yanında ev ziyaretlerinde ev hanımı seçmenlerin dertlerini de ihmal etmeyen ve özümseyen Nilgün TOSUN Aksaray’ı da karış karış geziyor. Tosun bu kapsamda Çarşamba günü Ihlara, Ilısu, Selime, Gaziemir, Yuva, Halvadere, Kargın ve Güzelyurt ziyaretlerinde bulundu. Köy pazarlarında yaşlı kadınların elini öpüp dualarını istemeyi ihmal etmeyen TOSUN, Ilısu Bakım Merkezi’ni de ziyaret ederek burada bakım ve tedavi gören hastalar ile de yakından ilgilendi.
Genç bir bayan, Nilgün TOSUN hakkında görüşlerini sorduğumuzda bizlere şu ifadelerde bulundu. “ O artık Aksaray’ın Nilgün Ablası. Kendisi bizlere bir abla samimiyetiyle ilgileniyor. Konuşmasıyla güler yüzüyle bizden biri. Kendisini, azim ve kararlılığı ile de bir çok erkek adaydan önce görüyoruz. Mecliste bizleri temsil eden böyle insanları görmek istiyoruz.” Dedi.
Aksaray Haberleri Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Nevruz’ta barış vurgusu
Aksaray Haberleri Enerji krizi günlük 2 milyar dolara ulaşıyor
Aksaray Haberleri Baharda kış: Bayburt’ta kar kalınlığı 2 metreyi aştı
Aksaray Haberleri Anahtar Parti, AK Parti ile bayramlaştı
Aksaray Haberleri Bakan Memişoğlu’ndan ilaç müjdesi: 36 ilaç geri ödeme listesinde
Aksaray Haberleri İstanbul’da “Huzur” operasyonu: 527 gözaltı
Aksaray Haberleri 29 ilde DEAŞ’a yönelik operasyon: 139 gözaltı
Aksaray Haberleri Körfez hattında füze yağmuru: Binlerce saldırı
Aksaray Haberleri Asensio için kritik viraj: Dünya Kupası umudu sürüyor
Aksaray Haberleri Esenler’de yolcu otobüsü alev alev yandı
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021