Yerel Haberler - 13.12.2025 - 7:39
ISPARTA – BHA
sparta Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası, meslek mensuplarının güncel gelişmelere uyum sağlaması amacıyla düzenlediği eğitim programlarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda, 11 Aralık’ta Sahte Belge (Fatura) Kullanımı ve Yeni Nesil Dijital Denetim (Kurgan) Uygulaması konulu kapsamlı bir seminer gerçekleştirildi.
Isparta Meydan AVM ITKM Toplantı Salonu’nda düzenlenen seminere; Isparta Defterdarı Mustafa Erdem, Gelir Yönetimi ve Denetim Müdürü Erol Kantar, Kaymakkapı Vergi Dairesi Müdürü Bülent Dirikolu, Gülkent Vergi Dairesi Müdürü Kenan Cücen ile esnaf odaları başkanları ve çok sayıda üye katıldı.
Programda, Antalya VDK Başkanı Emre Gök ve Antalya VDK Başkan Yardımcısı Çağrı Türkyılmaz tarafından yapılan sunumlar, meslek mensuplarına sahte belge riskleri, dijital denetim süreçleri ve Kurgan sistemi hakkında önemli bilgiler sağladı.
Isparta Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Uğur Aslan, seminerin açılışında yaptığı konuşmada mesleki dayanışmanın ve bilgi güncelliğinin önemine dikkat çekti. Aslan, “Meslektaşlarımızın çağın gerekliliklerine uygun şekilde donanım kazanması önceliğimizdir. Eğitim çalışmalarımız aralıksız sürecek” dedi.
Seminer, soru–cevap bölümüyle tamamlanırken katılımcılar, programın mesleki gelişim açısından oldukça verimli geçtiğini ifade etti.
Yerel Haberler Keçiören Belediyesi personeline stres yönetimi eğitimi
Yerel Haberler Sosyal medya ilanlarına milyonluk ceza
Yerel Haberler İstanbul’da selden etkilenen esnafa 80 milyon lira destek
Yerel Haberler Taşa işlenen 12 bin yıllık sır: Göbeklitepe
Yerel Haberler Resmî Gazete’de bugün: 18 Ekim 2026 Resmi Gazete kararları
Yerel Haberler Yağışlı haftanın ardından sıcaklıklar artacak mı?
Yerel Haberler Süper Lig’de günün fikstürü: 3 karşılaşma oynanacak
Yerel Haberler Süper Lig’de günün sonuçları: Fenerbahçe’den galibiyet, Galatasaray deplasmanda kazandı
Yerel Haberler Savunma sanayiinde 20 milyar dolarlık sözleşme hedefi
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021