Yerel Haberler - 28.11.2025 - 11:03
MUĞLA-BHA
Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin ameliyathane bölümünde sabah saatlerinde gerçekleştirilen rutin dezenfeksiyon çalışmaları sırasında kullanılan kimyasal madde zemine döküldü. Olay sonrası hastane içinde kısa süreli panik yaşandı.
Kimyasala maruz kaldığı değerlendirilen ve soluma yoluyla etkilenen iki personel müşahedeye alındı. Hastane yönetimi, olası sağlık risklerini önlemek amacıyla ameliyatları geçici olarak durdurdu.
Ameliyathane bölgesinde havalandırma ve temizlik çalışmaları başlatılırken, acil servisin bir bölümü de kimyasal maddeden etkilenebilecek personele müdahale için boşaltıldı. Yetkililer, alınan önlemlerin tamamen tedbir amaçlı olduğunu vurguladı.
Yerel Haberler Isparta’da İHH ekibi için arama çalışmaları sürüyor
Yerel Haberler Giresun’da evsel atıklar enerjiye dönüştürecek
Yerel Haberler Civelekoğlu’ndan Giresun Belediyesine hizmet eleştirisi
Yerel Haberler İl Müdürü Çelebi, Ağrı Kız Öğrenci Yurdu’nu ziyaret etti
Yerel Haberler NATO’nun Satranç Şampiyonu Türk Silahlı Kuvvetleri oldu
Yerel Haberler Karabağ’dan Zengezur’a: İki bayrak, tek yürek, ortak gelecek
Yerel Haberler Gebze’de araç dereye düştü: 1 ölü, 1 kayıp
Yerel Haberler Gebze’de araç dereye düştü: 2 kişinin cansız bedeni bulundu
Yerel Haberler Tunay Gıda, İnovaLİG 2026’da Türkiye ikincisi oldu
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021