Millî eğitim müdürü Ocak’tan IGC’ye ziyaret

Yerel Haberler - 03.10.2025 - 16:05

ISPARTA-BHA

Cemiyetin Soner Toros Basın Merkezi’nde gerçekleştirilen ziyarette Başkan Mustafa Baş ve cemiyet üyesi gazetecilerle bir araya gelen Ocak, kentte yürütülen eğitim çalışmaları, yeni dönem hedefleri ve planlanan projeler hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Ziyaret sırasında, basın ve eğitim camiası arasındaki iş birliğinin önemine vurgu yapılırken, öğrencilerin başarısını artırmaya yönelik çalışmalar ile kamuoyunun eğitim alanındaki gelişmeler hakkında doğru ve hızlı şekilde bilgilendirilmesi konuları ele alındı.

Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Baş, İl Millî Eğitim Müdürü Recai Ocak’a nazik ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, “Eğitim geleceğimizin teminatıdır. Bu alanda atılan her adımı kamuoyuna en doğru şekilde aktarmak ve öğrencilerimizin başarısına katkı sağlayacak projelerde destek vermek için hazırız.” dedi.

Ziyaret, samimi bir sohbet ortamında karşılıklı görüş alışverişiyle sona erdi.

Yerel Haberler Giresun için ikamet çağrısı yapıldı

Yerel Haberler Kremlin: “Ukrayna’da hedefimiz ateşkes değil, kalıcı barış”

Yerel Haberler Kırıkkale OSB’de kimyasal fabrikada büyük yangın

Yerel Haberler Galatasaray, Şampiyonlar Ligi’nde Monaco deplasmanından 1-0 mağlup ayrıldı

Yerel Haberler “Başkanımızın desteklerini her zaman yanımızda hissediyoruz”

Yerel Haberler Kepez’de insan sağlığını tehdit eden gıdalara geçit yok!

Yerel Haberler Bakan Kurum: Konya ve Karapınar’da büyük dönüşüm başladı

Yerel Haberler Isparta’dan İsa Paşa’ya vefa

Yerel Haberler Türkiye tohumda ihracatçı ülke konumunu güçlendirdi

Yerel Haberler Türkiye’de son 55 yılın en sıcak 3’üncü kasım ayı yaşandı

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021