Aksaray Haberleri - 26.07.2018 - 13:06
MHP Aksaray Milletvekili Sn. Ramazan KAŞLI, TBMM çalışmaları ile ilgili olarak yazılı bir basın açıklaması yapmıştır.
“Saygıdeğer Aksaray’lılar;
OHAL’in kaldırılması sonrasında TBMM’de Terörle etkin mücadele için gerekli düzenlemelerin yer aldığı, MHP Grubu olarak desteklediğimiz kanun teklifi görüşülerek güvenli ve güçlü yarınlarımız için her türlü güvenlik tedbirinin arkasında olacağımız bu yasa, genel kurulda kabul edilerek yasalaşmıştır.
Yine TBMM’de görüşülmekte olan 1 Sıra Sayılı Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik yapılmasına Dair Kanun Teklifi’nin 9. maddesinde belirtilen Kahraman Uzman Çavuşlarımıza kadro verilmesi ile birlikte Orduevlerine girebilmelerinin önündeki engellerin kaldırılması gerektiği ve Uzman Jandarmalarımızın 3600 Ek gösterge ve okulda geçen eğitim sürelerinin hizmetten sayılması konusu gündeme getirilmiştir.
Yine içinde sağlık çalışanlarını ilgilendiren ve bedelli askerliğide içeren, Askerlik Kanunu ve Bazı Kanun ile Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi MHP Grubumuzun onayı ve desteğiyle kabul edilerek yasalaşmıştır.
TBMM bu yasaların kabulüyle birlikte 01 Ekim 2018 tarihine kadar tatile girmiştir. Tatilin bitimiyle birlikte seçim beyannamenizdeki vaadlerimizle ilgili kanun teklifleri hazırlayacağız. Genel Başkanımız Sn. Devlet Bahçeli Bey ve MHP Grubumuzla görüşüp var gücümüzle bu önemli vaadlerimize ilişkin yasaları geçirilmesi için çalışmalar yapacağız. Aksaray’ımıza yıllarca gelmeyen hizmetlerin takipçisi olacağımızın bilinmesini isteriz. Gece ve gündüz emek verip, çalışmalarına katkı sunarak çıkardığımız bu yasaların ülkemize, milletimize ve Aksaray’ımıza hayırlı olmasını temenni ederim.”
Aksaray Haberleri Işıkhan, Çayeli’nde maden işçileriyle sahurda bir araya geldi
Aksaray Haberleri Denetim ekipleri sahada: Bayram öncesi yoğun mesai
Aksaray Haberleri İnegöl’de jandarma operasyonunda ruhsatsız silahlar ele geçirildi
Aksaray Haberleri Ankara’da aranan 103 şüpheli şahıs yakalandı
Aksaray Haberleri Bursa’da trajik olay: Asit içen kişi hayatını kaybetti
Aksaray Haberleri Adana’da sivil toplum ve eğitim camiası iftar sofrasında buluştu
Aksaray Haberleri Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan dezenformasyon vurgusu
Aksaray Haberleri Mersin’de silahlı kavga: Yoldan geçen genç kız hayatını kaybetti
Aksaray Haberleri Malatya’da kayısı için kritik dönem: Tomurcuklar kabarıyor
Aksaray Haberleri Özgür Özel’den Gürlek iddiası: “452 milyonluk mal varlığı”
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021