Milletvekili Aydoğdu, Bu Birliktelik Çok Seçim Kazandırır

Aksaray Haberleri - 19.06.2018 - 15:05

24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçimi kapsamında çalışmalarını aralıksız sürdüren AK Parti Aksaray İl Başkanlığı, çalışmalar kapsamında geçmişten bugüne tüm teşkilat yöneticilerini bir araya getirdi.

Türkiye tarihinin en önemli ve başkanlık sistemi kapsamında gidilen ilk seçimi olan 24 Haziran seçimi için omuz omuza veren geçmişten bugüne tüm yöneticiler el ele verip birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarına tam gaz devam ediyor.

Önceki Dönem İl Başkanları, Önceki Dönem Yönetim Kurulu Üyeleri, Önceki Dönem Milletvekili Ahmet Yaşar, Önceki Dönem Milletvekili İsmet Gür, Büyük Birlik Partisi (BBP) İl Başkanı Ahmet Karaman ve daha birçok yöneticinin katıldığı programda bir konuşma yapan Milletvekili Cengiz Aydoğdu, AK Parti’nin Türkiye’de olduğu gibi Aksaray’da da rekora koştuğunu belirterek, geçmişten bugüne birlik ve beraberliğin daha çok seçim kazandıracağını kaydetti.

“AK PARTİNİN TÜM BAŞKANLARI, SEÇİMİ SIRTLADI” AK Kadrolar olarak seçimi 4-0 alacaklarını belirten Milletvekili Cengiz Aydoğdu, “Bu seçim Türkiye tarihinin ilk ve en önemli seçimi. Türkiye ilk kez başkanlık sistemi kapsamında bir seçime gidiyor. Biz yine her zamanki gibi birlik ve beraberlik içiresindeyiz. Geçmişten bugüne tüm il başkanlarımız, ilçe başkanlarımız, teşkilatımızın diğer kollarında görevli başkanlarımız, önceki dönem milletvekillerimiz ve daha birçok yöneticimiz ve personelimiz ile birlik beraberlik seçimi sırtladık. Türkiye’nin geleceği için, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın koyduğu 2023 hedeflerimiz için, büyüyen, gelişen ve güçlü Türkiye için Allah’ın izni ile var gücümüzle çalışacağız 24 Haziran’da 4-0 seçimi alacağız” dedi.

Aksaray Haberleri Eskader’in düzenlediği “Babıabi Sohbetleri” Programında, D. Mehmet Doğan konuşuldu

Aksaray Haberleri Meteoroloji’den çifte uyarı: Sağanak yağış ve kuvvetli rüzgara dikkat

Aksaray Haberleri Haziran ayı doğum yardımı ödemeleri annelerin hesaplarına geçti

Aksaray Haberleri Burdur lisesi mezuniyet töreninde Japon esintisi

Aksaray Haberleri Dünya Kupası’nda tarihi rekor: Tribünlerde 3,6 milyon seyirci

Aksaray Haberleri Beşiktaş GAİN’e EuroLeague daveti

Aksaray Haberleri “Kağılcık Ekolojik Teke Obası” törenle hizmete açıldı

Aksaray Haberleri Şile Belediyesi soruşturmasında 16 şüpheli gözaltına alındı

Aksaray Haberleri Antalya’da orman işçilerine MYK sınavı yapıldı

Aksaray Haberleri Ekmek meselesi ATSO gündeminde

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021