Yerel Haberler - 11.05.2026 - 0:00
ZONGULDAK-BHA
Açıklamada, başvuruların bugün itibarıyla alınmaya başlandığı ve sürecin 15 Mayıs’a kadar devam edeceği bildirildi.
Adalet ve Kalkınma Partisi’nden Zonguldak milletvekili Muammer Avcı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatları ve Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar’ın destekleriyle sürecin resmen başlatıldığını ifade etti.
Milletvekili Avcı, TTK bünyesinde istihdam edilmek üzere alınacak 242 sürekli işçi için başvuruların İŞKUR üzerinden bugün itibarıyla başladığını ve 15 Mayıs’a kadar devam edeceğini belirtti. Başvuruların, İŞKUR’un resmi internet sitesi, ALO 170 hattı ve e-Devlet sistemi üzerinden yapılabileceğini kaydeden Avcı, sürecin şeffaf şekilde yürütüleceğini söyledi.
Başvuruların tamamlanmasının ardından noter kurasının 9 Haziran günü saat 10.00’da TTK Kozlu Müessese Müdürlüğü’nde gerçekleştirileceğini açıklayan Avcı, “Zonguldak’ımızın istihdamına katkı sağlayacak bu önemli adımın şehrimize ve TTK camiasına hayırlı olmasını diliyorum. Her şey Zonguldak için çalışmaya devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.
Yerel Haberler Hatay’da tır alevlere teslim oldu
Yerel Haberler Akdeniz Üniversitesi’nde başarılı böbrek nakli
Yerel Haberler Giresun’da altyapı ve üstyapı çalışmaları devam ediyor
Yerel Haberler 69 ilde uyuşturucu operasyonu
Yerel Haberler Antalya’da Orman yangını alarmı
Yerel Haberler Yaz Etkinlikleri Kent Orkestrası konseriyle başladı
Yerel Haberler Kars’ta 51 suç kaydıyla aranan ve şahıs yakalandı
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021