Milletimiz AK Partinin Adaylarından Memnun

Aksaray Haberleri - 05.10.2015 - 16:26

1 Kasım da yapılacak olan Milletvekili genel seçimlerinde AK Parti milletvekili adayları İlknur İnceöz, Cengiz Aydoğdu ve Mustafa Serdengeçti’yi benimsediklerini ve her hangi bir tepkinin olmadığını belirttiler.

AK Parti Milletvekili adayları seçim ziyaretlerine üç koldan devam ediyorlar.

Ak Parti Aksaray 2. Sıra Milletvekili adayı Cengiz Aydoğdu, seçim çalışmaları kapsamında Galericiler Sitesini ziyaret etti. Cumartesi olması nedeniyle öncelikle otomobil pazarını gezen Milletvekili adayı Cengiz Aydoğdu, burada vatandaşlarla görüştü.

Vatandaşlardan yoğun bir ilgi gören Cengiz Aydoğdu, vatandaşın seçim nabzını ölçtü. 1 Kasım tarihinde yapılacak olan seçimleri vatandaşa değerlendirten Aydoğdu, seçimde AK Parti’nin yeniden tek başına iktidar olacağını kaydetti. Vatandaşlar ise geçtiğimiz seçimlerde Türkiye’nin iyi bir ders aldığını belirterek “Artık yeter. Biz dersimizi iyi aldık. Keşke böyle olmasaydı ama olan oldu. Şimdi yeniden huzur ve kardeşlik içinde bir Türkiye için bizler de kollarımızı sıvadık” dedi.

Aksaray’daki milletvekili adaylarını da değerlendiren vatandaşlar “Yeni vekil adaylarımız gerçekten çok iyi. Aksaray’ın çıtasını üst seviyelere çıkaracak insanlar. Biz AK Parti’nin destekçisiyiz” diyerek desteklerini ifade ettiler.

Aksaray Haberleri Aksaray Baro Başkanı Ay Oldu

Aksaray Haberleri Aksaray Belediyesinden 23 Nisan’a Özel Çocuk Şenliği

Aksaray Haberleri Başkan Dinçer, Koltuğunu Çocuklara Bıraktı

Aksaray Haberleri Aksaray’ın Kalbinde Yeni Bir Şehir İnşa Ediyoruz

Aksaray Haberleri ATSO Üyeleri TÜYAP’ta Yapı Fuarına Katıldı

Aksaray Haberleri Aksaray Ticaret Merkezine Kavuşuyor

Aksaray Haberleri Lavanta Bahçemiz Tarım ve Turizmin Buluşma Noktası Oldu

Aksaray Haberleri Aksaray Sosyal Belediyecilikte Örnek Olmaya Devam Ediyor

Aksaray Haberleri Sığırların Solunum Hastalıklarına İlişkin Proje Destek Aldı

Aksaray Haberleri Aksaray İHH Başkanı Korkmaz Özgürlük Filosu’nda

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021