MHP’den iki ilde teşkilat kararı: Çanakkale ve Bilecik’te fesih

Yerel Haberler - 17.04.2026 - 0:00

ANKARA – BHA

Gelişmeyi sosyal medya üzerinden duyuran Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, her iki il için yeni atamaların da eş zamanlı olarak yapıldığını belirtti.

​MHP’de İki İlin Teşkilat Yapısı Yenilendi

​Parti tüzüğünün 34, 52 ve 54. maddelerinin verdiği yetkiye dayanarak gerçekleştirilen bu karar doğrultusunda, feshedilen teşkilatların yerine yeni isimler görevlendirildi.

​Görevlendirmeler ve Detaylar:

​Çanakkale: İl teşkilatının feshiyle birlikte Çanakkale İl Başkanlığı görevine Salih Altınkaya getirildi.

​Bilecik: Bilecik İl Teşkilatı da aynı tüzük maddeleri uyarınca feshedilirken, bu ilde başkanlık görevi Talha Özkan’a emanet edildi.

​Semih Yalçın, yaptığı açıklamada kararların parti tüzüğüne uygun olarak alındığını vurgularken, atamaların teşkilat disiplini çerçevesinde gerçekleştirildiğini ifade etti.

Yerel Haberler BIST100 zirveye çıktı: Haftayı rekor kapanışla tamamladı

Yerel Haberler “Asrın Güreşçisi”nin yolculuğu: Minderden bürokrasiye uzanan hikâye

Yerel Haberler İstanbul’da uyuşturucu operasyonu: 19 gözaltı

Yerel Haberler TİMBİR’den Emniyet Genel Müdürlüğü’nde kritik görüşme; 1866 URL adresine erişim engeli….

Yerel Haberler Hafta sonuna dikkat: Kuvvetli yağış ve fırtına geliyor

Yerel Haberler Yeşilyurt Belediyesi’nden sıfır atık temalı yarışma

Yerel Haberler Trump: Hürmüz Boğazı artık kapatılmayacak

Yerel Haberler Çocuklar artık toprağa değil, korkulara basarak büyüyor!

Yerel Haberler Ağıralioğlu’ndan Almanya’da IUC Derneği’ne ziyaret

Yerel Haberler Akçadağ’a modern yaşam alanı projesi

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021