Aksaray Haberleri - 05.06.2015 - 18:29
MHP İL Başkanı Av. Ayhan EREL Yaptığı Yazılı açıklamada ;
7 Haziran 2015 Günü Yapılacak olan Milletvekilliği seçimlerin Aksaray’ımıza, Milletimize, Devletimize, Tüm siyasi Partilere hayırlara vesile olmasını Allah’tan diliyorum.
Bu süreç zarfında MHP İl Teşkilatı ve Milletvekili adaylarımız olarak Aksaray’ımızda çalmadık kapı, sıkmadık el, kazanılmadık gönül, alınmadık dua bırakmamaya özen gösterdik. Buna rağmen ulaşamadığımız bizden kaynaklanmayan nedenlerle hal ve hatırını soramadığımız çok değerli hemşehrilerimiz haklarını helal etsinler.
Bu süre zarfında bizden dualarını esirgemeyen bu sefer sizinleyiz diyerek bizleri şevklendiren, Aksaray’ımıza sözü verilipte yapılmayan yatırımların yapılmasını gerçekleştirmek amacıyla oylarıyla vekillerimizi meclise taşıyacak olan çok değerli hemşehrilerimizin tamamına Partim ve şahsım adına şükranlarımı saygılarımı sunuyorum.
MHP İl teşkilatı olarak, seçmenin iradesinin meclise yansıması hususunda her türlü önemli aldık. MHP İl teşkilatı olarak oy verme işlemi sona erdiğinde her sandıkta 9 kişi nöbet tutarak sayım ve döküm işlerinin sağlıklı olarak tamamlanmasını gerçekleştireceğiz. Bu konu da hemşehrilerimiz rahat ve emin olsunlar.
Propoganda döneminde rahatsızlık verdiğimiz, istemeden de olsa maksadını aşan cümlelerle belkide kırdığımız vatandaşlarımız oldu ise tamamından özür diliyorum.
Bu vesile ile tüm hemşehrilerimize saygı ve sevgiler sunuyorum. Dedi.
Aksaray Haberleri Fenerbahçe’de sürpriz veda! Fred kararını verdi
Aksaray Haberleri Sanat dünyası ve alevi-bektaşi kanaat önderlerinden ortak “Nevruz-ı Sultan” mesajı
Aksaray Haberleri Victor Osimhen ameliyat olacak: Geri dönüş tarihini açıkladı
Aksaray Haberleri Türkiye’de 5G dönemi başlıyor
Aksaray Haberleri Denizlerde 325 bin ton atık temizlendi
Aksaray Haberleri Trump’tan ateşkes yok: “Karşı taraf yok olurken durulmaz”
Aksaray Haberleri Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Nevruz’ta barış vurgusu
Aksaray Haberleri Enerji krizi günlük 2 milyar dolara ulaşıyor
Aksaray Haberleri Baharda kış: Bayburt’ta kar kalınlığı 2 metreyi aştı
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021