Aksaray Haberleri - 31.07.2018 - 15:09
Küçük yaşta geçirdiği rahatsızlık nedeniyle yürüyemeyen Merve Bekmezci; ‘Kök Hücre’ tedavisi görmek için gittiği Hindistan’dan geldi.
Vali Aykut Pekmez ve tüm Aksaraylıların desteği ile Hindistan’a giden Merve Bekmezci, hem teşekkür hem de tedavisi hakkında bilgi vermek amacıyla Vali Aykut Pekmez’i ziyaret etti.
Bekmezci hem maddi hem de manevi desteklerinden dolayı tüm Aksaraylılara teşekkür ederek dua beklediğini ifade etti.
Bekmezci’ye tekrardan acil şifalar dileyen Vali Pekmez Aksaraylılara da duyarlı davranışlarından dolayı teşekkür etti.
Aksaray Haberleri Artvinspor Kulübü’nden kurum ziyaretleri
Aksaray Haberleri Kars’ta yem işletmelerine eş zamanlı denetim
Aksaray Haberleri Gazeteci Arif Çakmak vefatının 1. yılında kabri başında anıldı
Aksaray Haberleri Arhavi’de “Vicdanlı Bilim Şenliği” ilgi gördü
Aksaray Haberleri Fatih Erbakan’dan Ankara Kent Konseyi’ne övgü: “Bu çalışmaları iyilik hareketi olarak görüyorum”
Aksaray Haberleri Samsun’da İl Tütün Koordinasyon Kurulu ilk toplantısını gerçekleştirdi
Aksaray Haberleri İnşaat maliyetlerinde yıllık artış sürüyor
Aksaray Haberleri Optisyenlik sektörü ATO’da mercek altına alındı
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021