Yerel Haberler - 15.11.2025 - 14:45
ANTALYA-BHA
AK Parti MKYK Üyesi ve eski Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda yerel yönetimlerin Türkiye’nin kalkınmasındaki kritik rolüne dikkat çekti.
Türel açıklamasında, “Sayın Cumhurbaşkanımız liderliğinde Türkiye’nin inşası yerelden başlayarak ülkemizin kalkınmasına ve gelişmesine büyük rol oynamıştır” ifadelerini kullanarak, yerel kaynakların doğru yönetilmesinin büyük projelerin hayata geçirilmesindeki önemine vurgu yaptı.
Yerel yönetimlerde şeffaflık ve hizmet odaklı anlayışın Türkiye’nin geleceği için hayati olduğunu belirten Türel, “Güçlü Türkiye için, temiz belediyeler” mesajıyla paylaşımını tamamladı.
Türel’in bu değerlendirmesi, yerel yönetimlerde etkin kaynak kullanımı ve hizmet kalitesinin artırılmasına yönelik tartışmaların sürdüğü bir dönemde dikkat çekti.
Yerel Haberler Vergi düzenlemelerini içeren teklif TBMM’de kabul edildi
Yerel Haberler 33 ilde DEAŞ operasyonu: 233 şüpheli yakalandı
Yerel Haberler 5 ilde “sahte banka reklamı” operasyonu: 18 gözaltı
Yerel Haberler Aksaray OSB Heyetinden Niğde ve Bor OSB’lere Ziyaret
Yerel Haberler Saatçioğlu: “AB–Orta Asya Stratejik Ortaklığı Türkiye için Yeni Fırsat Kapıları Açıyor”
Yerel Haberler Ankara, İlk ve En Büyük Kış Festivali’ne geri sayım başladı
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021