MEB’den Hayat Boyu Öğrenme temalı Yenilikçi Modeller Yarışması

Yerel Haberler - 12.11.2025 - 5:02

Yetişkin eğitimi veren kurum ve kuruluşları uluslararası çevrim içi dijital bir platformda buluşturan EPALE projesi kapsamında Millî Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen yarışmaya, halk eğitimi merkezleri ve olgunlaşma enstitüleri müdürlükleri katılabiliyor.

Yarışma ile katılımcıların yapay zekâ uygulamaları aracılığıyla geleceğin öğrenme ortamlarını hayal etmeleri, yaratıcı fikirler geliştirmeleri ve bu fikirleri “Geleceğin Hayat Boyu Öğrenme Merkezi” vizyonu hâline getirmeleri amaçlanıyor.

Ayrıca hayat boyu öğrenme politikalarına yenilikçi bir bakış açısı kazandırmak, dijital becerileri geliştirmek ve yapay zekâ teknolojilerinin eğitim süreçlerine entegrasyonunu teşvik etmek hedefleniyor.

Başvuruların alınmaya başlandığı yarışma için çalışmaların son gönderim tarihi 5 Aralık 2025, sonuçların açıklanma tarihi ise 26 Aralık 2025 olarak belirlendi.

Dereceye giren kurumlara ödülleri, 2026 yılında düzenlenecek EPALE Uluslararası Konferansı’nda takdim edilecek.

Yarışma şartnamesine ulaşmak için tıklayınız.

Yerel Haberler St. Pierre Kilisesi’nde Aziz Petrus ve Pavlus Bayramı kutlandı

Yerel Haberler Alanya’daki cinayette 2 şüpheli tutuklandı

Yerel Haberler 29 ilde siber suç operasyonu

Yerel Haberler AÇÜ Rektörü Prof. Dr. İbrahim Aydın’dan YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar’a ziyaret

Yerel Haberler Beypazarı Müftüsü Mehmet Süsün: Kurban bayramı sonrasında ilk Umre kafilesini yarın gönderiyoruz

Yerel Haberler Karslı sporcu İbrahim Müçük Türkiye Şampiyonu oldu

Yerel Haberler Eğitimin geleceği ve kalite vizyonu zirvesi Şanlıurfa’da

Yerel Haberler Gazze’de can kaybı artıyor: Son bilanço 73 bin 58

Yerel Haberler Sabah Gazetesi Ankara temsilcisi Okan Müderrisoğlu’nun gazi babası Cemil Müderrisoğlu vefat etti

Yerel Haberler Edirne’de 665. Kırkpınar coşkusu görkemli açılışla başladı

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021