Mamak Belediyesi’nde anlamlı söyleşi: “Okursan Kendini Tanırsın” okurlarla buluştu

Yerel Haberler - 22.06.2026 - 0:00

ANKARA – BHA

Mamak Belediyesi Şehitlik Uyanık Kütüphanesin’de gerçekleştirilen programa Mamak Belediye Başkan Yardımcısı Sibel Emre ve  Kütüphaneler Birimi Koordinatörü Burcu Özgül Çiftçi, Uluslararası Sivil ve Sosyal Etki Platformu Başkanı Bahadır Bulut, Anadolu Gazeteciler Platformu Genel Başkanı Habip Çadırcı, TUSİAV Digital Dönüşüm Platformu Başkanı Cem Tunç, Uluslararası Basın ve Medya Birliği Başkanı Kazım Yıldırım, Skor Medya Genel Yayın Yönetmeni Hasan Gümüş, Bir Paket Mutluluk Derneği Başkanı Dora Kübra Yıldız, İş İnsanı Derya Çetintaş, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, İş İnsanları, Sporcular, şehit aileleri, gaziler ve çok sayıda davetli katıldı.

Programın sunuculuğunu Eğitimci, Yapımcı ve Sunucu Sevgi AKA üstlendi. Açılış konuşmasında katılımcıları selamlayan AKA, kitapların bireyin kendini tanıma ve geliştirme yolculuğundaki önemine dikkat çekerek etkinliğin anlam ve değerine vurgu yaptı. Program öncesinde plaket takdim töreni gerçekleştirildi. 

Bu anlamlı günde İstanbul Milletvekili Av. Serkan Bayram da gönderdiği telgrafla programı tebrik ederek, ‘Okursan Kendini Tanırsın’ kitap söyleşisi ve imza günü etkinliğinin hayırlara vesile olmasını diledi.

Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin adına Başkan Yardımcısı Sibel Emre ve  Burcu Özgül Çiftçi tarafından yazar Hacer Bulut’a teşekkür hediyesi sunuldu. Ayrıca etkinliğe katkı sağlayan isimlere de teşekkür edilerek günün anısına plaket takdimleri yapıldı.

Anadolu Gazeteciler Platformu Genel Başkanı  Habip Çadırcı da yazar Hacer Bulut’a Plaket takdim etti. Samimi bir atmosferde geçen söyleşide Hacer Bulut; yaşam tecrübelerini, yazarlık serüvenini ve kitabının ortaya çıkış hikâyesini katılımcılarla paylaştı.

“Okursan Kendini Tanırsın” adlı eserinin, insanın kendi iç yolculuğuna ışık tutmayı amaçladığını belirten Bulut, yaşanmışlıkların ve hayat tecrübelerinin bireyin kendini keşfetmesindeki önemine değindi. Katılımcıların yoğun ilgi gösterdiği programda kitabın isminin ortaya çıkış süreci, yazarın ilham kaynakları ve okuyuculara vermek istediği mesajlar üzerine keyifli bir sohbet gerçekleştirildi.

Dört evlat yetiştiren, bir gazi annesi olarak hayatın farklı yönlerine tanıklık eden Hacer Bulut, yaşadığı zorlukların ve mücadelelerin eserine yön verdiğini ifade etti. Duygusal anların yaşandığı söyleşide katılımcılar da sorularıyla programa katkı sundu.

Program sonunda düzenlenen imza gününde okurlar, Hacer Bulut’a kitaplarını imzalatma ve kendisiyle birebir sohbet etme fırsatı buldu. Etkinlik, toplu hatıra fotoğrafı çekimi ve teşekkür konuşmalarıyla sona erdi.

Katılımcılar, Mamak Belediyesi’nin kültür ve edebiyat alanında gerçekleştirdiği bu anlamlı organizasyon nedeniyle Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin’e, Başkan Yardımcısı Sibel Emre’ye, Kütüphaneler Birimi Koordinatörü Burcu Özgül Çiftçi’ye ve emeği geçen tüm personele teşekkür etti.

Yerel Haberler Tüketici güveninde yükseliş sürüyor: Haziranda son iki yılın zirvesi

Yerel Haberler Bakan Şimşek: Dezenflasyon hedefimiz doğrultusunda çalışmayı sürdürüyoruz

Yerel Haberler 7 ilde yasa dışı bahis operasyonu: 49 şüpheli hakkında işlem

Yerel Haberler Türkiye Yazarlar Birliği Ödülleri sahiplerine törenle verildi

Yerel Haberler Otomotivde “6 ay-6 bin km” uygulaması devam edecek

Yerel Haberler Başkan Kasap, Babalar Günü’nde huzurevi sakinleriyle buluştu

Yerel Haberler İMEF’ten dijital şiddet ve siber zorbalığa karşı farkındalık paneli

Yerel Haberler Alucra’da köy yollarına tepki: Sembolik olarak kazma kürekle onardılar

Yerel Haberler YKS’de kimlik engeline geçit verilmedi

Yerel Haberler AK Parti’den 12. Yargı Paketi: 30 maddelik teklif TBMM’ye sunuldu

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021