Aksaray Haberleri - 22.09.2016 - 18:43
Aksaray Mali Müşavirler Odası Başkanı Melih Ozan beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Vali Aykut Pekmez’e nezaket ziyaretinde bulundu.
Ozan ile beraberinde Disiplin Kurulu Başkanı Aydın Coşgun, Oda Başkan Yardımcısı Cuma Ali Bozdoğan, Sekreter Abdurrahman Özkan ve yönetim kurulu üyesi Mehmet Emin Sezgin’i Valilik Makamında kabul ederek bir süre görüşen Vali Pekmez, oda faaliyetleri hakkında bilgi aldı.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Vali Pekmez Aksaray Valiliği görevinde başarılar dileyen Ozan ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.
Aksaray Haberleri Antalya Büyükşehir Belediyesine soruşturma: 25 gözaltı
Aksaray Haberleri Şehit anneleri Anneler Günü’nde Midyat’ta buluştu
Aksaray Haberleri Erzurum’da Okulda Marş Gerginliği: “Burası Tribün Değil”
Aksaray Haberleri Erzurum’da kaza: Motosiklet sürücüsü ağır yaralandı
Aksaray Haberleri Şamil Şahan’dan Avrupa’da bronz madalya
Aksaray Haberleri Erzurum’da Feci Kaza: Motosiklet Sürücüsü Ağır Yaralandı
Aksaray Haberleri Sinop’ta dereyi kirleten tesise 1 milyon 678 bin lira ceza
Aksaray Haberleri HEKİMSEN ve AL-KON’dan YÖK’te kritik temas: “Nitelikli hekim yetiştirmek, sağlık sisteminin beka meselesidir”
Aksaray Haberleri DSÖ’den Hantavirüs uyarısı: Yeni vakalar görülebilir
Aksaray Haberleri Rize Günleri Türkiye’nin buluşma noktasına dönüştü
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021