Yerel Haberler - 29.07.2025 - 8:39
İSTANBUL-BHA
Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Galatasaray’da yaz transfer dönemi oldukça hareketli geçiyor. Sarı-kırmızılılar, Bayern Münih’ten ayrılan Leroy Sane ile üç yıllık sözleşme imzalarken, gözler bir yandan Victor Osimhen transferine çevrilmiş durumda. Öte yandan mevcut kadrodaki yıldızlara da teklifler gelmeye devam ediyor.
Galatasaray formasıyla son üç sezonda üç Süper Lig şampiyonluğu dahil toplam beş kupa kazanan Lucas Torreira ile ilgili Brezilya basınında dikkat çeken bir haber yer aldı.
Zero Hora’nın haberine göre, Brezilya temsilcisi Gremio, deneyimli orta saha oyuncusunu kadrosuna katmak için girişimlere başladı. Haberde, kulüp yetkililerinin Torreira’nın menajeriyle temasa geçtiği ve transferin gerçekleşmesi halinde Uruguaylı futbolcunun takım oyununa büyük katkı sağlayacağı belirtildi.
Teknik ekibin de büyük ilgiyle takip ettiği Torreira için yönetimden onay çıktığı, yakın zamanda Galatasaray ile pazarlık masasına oturulacağı ifade edildi.
Galatasaray cephesi ise başarılı futbolcunun transferi için 15 milyon euro talep ediyor.
29 yaşındaki Lucas Torreira, sarı-kırmızılı formayla bugüne dek 129 maça çıktı ve 7 gol, 12 asistlik bir performans sergiledi. Uruguaylı yıldız, Galatasaray ile 3 Süper Lig, 1 Türkiye Kupası ve 1 Türkiye Süper Kupa zaferi yaşadı.
Yerel Haberler Türkiye 5G’ye geçiyor: Yeni dönem yarın resmen başlıyor
Yerel Haberler ATİB’den Türk Basını ile bir araya geldi
Yerel Haberler Bakan Uraloğlu’ndan Sıfır Atık Günü mesajı: Daha sürdürülebilir bir Türkiye için çalışıyoruz
Yerel Haberler “TUA Astro Hackathon” ödülleri sahiplerini buldu
Yerel Haberler Prof. Dr. Zakir Avşar: Çevremizdeki savaş, enerji krizi ve Türkiye’nin stratejik gücü
Yerel Haberler 1 Nisan son gün: APP plakaya 140 bin lira ceza
Yerel Haberler Brent petrolde savaş alarmı: Fiyatlar 116 doları aştı
Yerel Haberler Meteoroloji’den 14 il için sarı kodlu kar ve yağmur uyarısı
Yerel Haberler Giresun Millet Bahçesi inşaatı sona geldi
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021