Latif Bey’den Huylandım

Köşe Yazarları - 04.10.2016 - 9:54

Vatandaş güz modasına uyarak süslenenleri sevdi dersem yalan söylemiş olmam. Mademki okuyucu süslenenleri istiyor bizde yazmaya devam edelim. Ak Parti eski il başkanı Avukat Latif Ağır son günlerde siyah ve lacivertler içerisinde oldukça havalı hali ile göz kamaştırıyormuş. Ufukta seçim yok, bu süslenme neden? diye soranlara Latif bey ‘Ne olur, ne olmaz, ben hazır kıta bekliyorum’ diyormuş. Ne yalan söyleyim, Latif beyin süslenmesinden bende huylanmaya başladım. Galiba avukat siyasete ısınıyor.

BABA OĞUL RAKİPMİ OLACAK? MHP’li Avukat Hüseyin Karacaer ile her milletvekili seçiminde değişmez aday adayı oğlu Tuğrul Karacaer’de son günlerde sık sık süslenip ortalıkta görünüyorlarmış. Hadi Tuğrul beyin süslenmesini anladık, ama babası Hüseyin beyin iki dirhem bir çekirdek ortalıkta dolaşmasına bir mana veremedik. 50 yıllık arkadaşım avukat Hüseyin Karacaer ‘Oğluna rakipmi olacak?’ diyenler bile varmış. Vatandaş gerçekten siyasi senaryo yazıyor. Hüseyin bey aday adayı olur ise, nazar değmesin diye bende kurşun döktürüp ‘Tütü maşalllah’ derim

İKİZ BABASI OLUNCA Ak Parti eski il yönetim kurulu üyesi mimar Çağlak son günlerde öylesine süslenip caddeye çıkıyormuş ki tanıyanlar şaşkınlıklarını gizliyemiyorlarmış. Murat bey süslenmekte haklı. İKİZ ÇOCUK BABASI Kızın adı Hatice, oğlanın adı Bülent, Allah analı babalı büyümelerini nasip eylesin. Dede Bülent Çağlak, torunum oldu diye on takım elbise sipariş vermiş. Baba oğul 24 saat süslü gezseler haklılar. Bende dedeye ve babaya üzerlik tüssüdüp, ‘Tütü maşallah’ diyorum.

EMRE BEY HAKLI Kule alışveriş merkezlerinin sahibi Mehmet Ünalan’ın bir numaralı veliahtı Emre Ünalan 15 Temmuz dan sonra her gün kıyak giyinip çok havalı geziyormuş. Emre bey haklı. Rakip firma Fetöcü çıkınca Kule AVM’nin müşterisi artmış. Nazar değmesin diye Mehmet bey okuyup üflesin, bende tütü maşallah derim.

TEBRİK Hicri Yılbaşınız mübarek olsun. Cenab-ı Hak’tan yeni yılın hayırlara vesile olmasını niyaz ediyorum.

Köşe Yazarları İbn-i Sina’nın mirası geleceğe taşınıyor

Köşe Yazarları 23 ilde göçmen kaçakçılığı operasyonu: 48 organizatör yakalandı

Köşe Yazarları Beypazarı İlçe Emniyet Müdürü değişti

Köşe Yazarları Adalet Bakanı Gürlek’ten Zonguldak’taki mevsimlik işçilere yapılan saldırıya ilişkin açıklama

Köşe Yazarları Altın haftaya hızlı başladı

Köşe Yazarları MASAK raporunda Kuriş ailesinin mali hareketliliği: 1818 tapu işlemi

Köşe Yazarları Şampiyonlar Ligi’nde play-off rövanşları başlıyor

Köşe Yazarları Bursa’da 3 noktada orman yangını

Köşe Yazarları Devlet üniversitelerinde kontenjanların yüzde 99,52’si doldu

Köşe Yazarları Zonguldak Valiliği, Alaplı’daki saldırı iddiasına açıklık getirdi

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021