Köylerin sorunları dinlendi

Aksaray Haberleri - 05.04.2017 - 13:53

İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Tüzün ile Özel İdare Genel Sekreteri Ramazan Altundağ Yenipınar ve Uzunkaya köylerini ziyaret ederek köylerin sorunları ile ilgili bilgiler aldılar.

Meclis Başkanı M.Mehmet Tüzün Yenipınar köy muhtarı ve köy halkı ile yaptıkları toplantıda köye yapılan yatırımlar ve önümüzdeki günlerde yapılması planlanan yatırımlar hakkında görüş alışverişinde bulunduklarını ve köylerin ihtiyacına ve talebine göre Meclis olarak gece gündüz çalıştıklarını söyledi. Daha sonra Uzunkaya köyüne Güzelyurt Kaymakamı Mehmet Göze ve Güzelyurt İL Genel Meclis üyesi Hakan Eren ile birlikte ziyaret ederek Uzunkaya muhtarı ve hane halkı ile toplantı yaptılar. Uzunkaya köyünün şuan ki ihtiyacı ve yapılması gereken işler konusunda köy halkı ile sohbet eden heyet daha sonra yeni açılan yolları ve planlanan çalışmaları yerinde incelediler.

Aksaray Haberleri Antalya Büyükşehir Belediyesine soruşturma: 25 gözaltı

Aksaray Haberleri Şehit anneleri Anneler Günü’nde Midyat’ta buluştu

Aksaray Haberleri Erzurum’da Okulda Marş Gerginliği: “Burası Tribün Değil”

Aksaray Haberleri Erzurum’da kaza: Motosiklet sürücüsü ağır yaralandı

Aksaray Haberleri Şamil Şahan’dan Avrupa’da bronz madalya

Aksaray Haberleri Erzurum’da Feci Kaza: Motosiklet Sürücüsü Ağır Yaralandı

Aksaray Haberleri Sinop’ta dereyi kirleten tesise 1 milyon 678 bin lira ceza

Aksaray Haberleri HEKİMSEN ve AL-KON’dan YÖK’te kritik temas: “Nitelikli hekim yetiştirmek, sağlık sisteminin beka meselesidir”

Aksaray Haberleri DSÖ’den Hantavirüs uyarısı: Yeni vakalar görülebilir

Aksaray Haberleri Rize Günleri Türkiye’nin buluşma noktasına dönüştü

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021