Aksaray Haberleri - 26.05.2015 - 16:34
AK Parti Aksaray 1.sıra adayı İlknur İnceöz ve beraberinde İl Başkanı Abdülkadir Karatay, Merkez İlçe Başkanı Ömer Gizlenci ve Ak Heyet ile birlikte Belirsırma köyünde vatandaşlarla buluştu.
Dünyaca Ünlü Ihlara Vadisinin başlangıç köyü olarak bilinen Belisırma köyünde vatandaşlar tarafından çok büyük ilgi ile karşılanan AK Parti Milletvekili adayı İlknur İnceöz burada yaptığı konuşmada, AK Parti iktidara gelmeden önce köylere önem dahi verilmiyordu. AK parti iktidarı ile birlikte önce KÖYDES Projesini oluşturduk. Köylere Destek Projesi ile Özel idare kaynaklarından ayrılan ödeneğin dışında o köy için uygulanacak ödenek için de ayrı bir para ayırarak köylerimizin yol, su, kanalizasyon, kilitli taş, cami çevre düzenlemesi, okulların çevresinin düzenlemesi gibi köylerimizi yaşanılabilir mekânlar yaptık” dedi.
Köyde yaşayan insanların ayaklarını çamurdan kurtardık diyen Milletvekili adayı İlknur İnceöz, ayrıca yaşamını çiftçilikle sağlayanlar için mazot desteği, gübre desteği, süt üreten vatandaşlarımız için büyükbaş hayvanlar için ayrı bir destek, buzağı desteği, süt ürettiği içinde ayriyeten süt desteği de verdik. Küçükbaş hayvan üreticilerini unutmadıklarını da söyleyen İnceöz, Küçükbaş hayvan üreticileri içinde kuzu ve et desteği de verdik” dedi.
Köyde yaşayan insanların refah düzeyinin üst seviyelere olduğunu da söyleyen Milletvekili adayı İlknur İnceöz, amacımız vatandaşlarımızın tamamının daha iyi yaşam içinde yaşamasını istiyoruz. Türkiye’nin gelişimini gören, Türkiye’de yaşayan insanların yaşam kalitesini gören ve bunu sindiremeyen derin güçler HDP adını verdikleri oyun hazırladılar. Milletimiz bundan önceki seçimlerde olduğu gibi 7 Haziran seçimlerinde de derin güçlerin hazırladığı oyunu yine bozacak, yine bu oyuna müsaade etmeyecektir” dedi.
Aksaray Haberleri Küresel krizler sonrası altında son durum
Aksaray Haberleri Şanlıurfa’da ”İyilik Çarşısı” hizmete açıldı
Aksaray Haberleri Bakan Çiftçi Erzurum’a geldi, havalimanı adeta doldu taştı
Aksaray Haberleri Fenerbahçe’de kaleye Ederson yerine yeni aday
Aksaray Haberleri Türkiye genelinde sağanak ve rüzgar etkili olacak
Aksaray Haberleri Bingöl, depremlere karşı yol haritasını belirledi
Aksaray Haberleri 10 yeni otobüs EGO filosuna katıldı
Aksaray Haberleri Artvin’de 3. Uluslararası Ekoloji, Ekonomi ve Bölgesel Kalkınma Kongresi
Aksaray Haberleri Körfez’de kara taşımacılığı öne çıktı
Aksaray Haberleri Aziz Yıldırım’dan sürpriz yerli hoca hamlesi!
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021