Kırsala yatırım sürüyor: Yakaören’e gasilhane desteği

Yerel Haberler - 12.12.2025 - 9:00

ISPARTA-BHA

Isparta Belediyesi, kırsal bölgelerde ihtiyaçların karşılanması için desteklerini sürdürüyor. Bu kapsamda Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in talimatlarıyla merkeze bağlı Yakaören Köyü’nde yapımı devam eden gasilhaneye kum ve fayans desteği sağlandı. Desteklerle birlikte gasilhane inşaatında sona gelindi.

Yakaören Köyü Muhtarı Mehmet Çatal, Başkan Başdeğirmen’e teşekkür ederek, “Gasilhane yapmak için belediye başkanımıza müracaat ettik. Gasilhanenin iç döşemesi, fayansları, kumu ve diğer tüm malzemeleri konusunda bize destek oldular. Köylüm ve şahsım adına sayın başkanımıza çok teşekkür ederim” dedi.

Köy halkı da yapılan çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirerek Başkan Başdeğirmen’e övgü dolu sözlerle teşekkür etti. Vatandaşlar, “Allah bin kere razı olsun. Her ihtiyacımıza yetişiyor, hizmetlerinden çok memnunuz. Böyle bir hizmet herkese nasip olmaz” ifadelerini kullandı.

Isparta Belediyesi, kırsal mahalle ve köylerde yaşam kalitesini artırmaya yönelik hizmetlerine devam ediyor.

Yerel Haberler MSB: İsrail, uzlaşma çabalarının önündeki engel

Yerel Haberler Helal belgeli ürünlerin ithalatında yeni dönem

Yerel Haberler Türk Polis Teşkilatı’na Erzurum’dan 703 Yeni Nefer

Yerel Haberler Görele ve Espiye’ye yatırım protokolü imzalandı

Yerel Haberler Çubuklu girişimcilerden uluslararası başarı: Yapay zekâ destekli proje 20 bin öğrenciye ulaştı

Yerel Haberler Yardımeli Derneği’nin, Etiyopya’da uzattığı yardım eli devam ediyor

Yerel Haberler Yeşilyurt’ta güneş enerjili park hizmete açıldı

Yerel Haberler Antalya’da Avrupa’yı dolandıran şebekeye dev operasyon

Yerel Haberler Ankara’ya “NATO makyajı”: Başkent zirveye hazırlanıyor

Yerel Haberler Belçika’da Aile ve Medya İşbirliği : MAP, TİMBİR ve YTB el ele

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021