Kırsala yatırım sürüyor: Yakaören’e gasilhane desteği

Yerel Haberler - 12.12.2025 - 9:00

ISPARTA-BHA

Isparta Belediyesi, kırsal bölgelerde ihtiyaçların karşılanması için desteklerini sürdürüyor. Bu kapsamda Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in talimatlarıyla merkeze bağlı Yakaören Köyü’nde yapımı devam eden gasilhaneye kum ve fayans desteği sağlandı. Desteklerle birlikte gasilhane inşaatında sona gelindi.

Yakaören Köyü Muhtarı Mehmet Çatal, Başkan Başdeğirmen’e teşekkür ederek, “Gasilhane yapmak için belediye başkanımıza müracaat ettik. Gasilhanenin iç döşemesi, fayansları, kumu ve diğer tüm malzemeleri konusunda bize destek oldular. Köylüm ve şahsım adına sayın başkanımıza çok teşekkür ederim” dedi.

Köy halkı da yapılan çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirerek Başkan Başdeğirmen’e övgü dolu sözlerle teşekkür etti. Vatandaşlar, “Allah bin kere razı olsun. Her ihtiyacımıza yetişiyor, hizmetlerinden çok memnunuz. Böyle bir hizmet herkese nasip olmaz” ifadelerini kullandı.

Isparta Belediyesi, kırsal mahalle ve köylerde yaşam kalitesini artırmaya yönelik hizmetlerine devam ediyor.

Yerel Haberler Başkent’te Trabzon rüzgârı: Tanıtım Günleri Ankara’da

Yerel Haberler Altın fiyatlarında düşüş sürüyor

Yerel Haberler Gübre krizi iddialarına DMM’den yalanlama

Yerel Haberler Basın Kartı Komisyonu ilk toplantısını yaptı: 1082 başvuru karara bağlandı

Yerel Haberler Okullarda ilk ders “finansal okuryazarlık”la başladı

Yerel Haberler İnönü Üniversitesi gazetecilik bölümü üst düzey tescil edildi

Yerel Haberler Türk Edebiyatının “Yaş Otuz Beş” şairi

Yerel Haberler Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Viranşehir’de selin yaralarını sarıyor

Yerel Haberler Altındaki sert düşüş Malatya’da satışları artırdı

Yerel Haberler TİMBİR Başkanvekili Cüneyd Altıparmak’tan sosyal medya şirketlerine tebligat önerisi

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021