Yerel Haberler - 16.07.2026 - 0:00
KIRIKKALE – BHA
Kırıkkale Valiliği tarafından, 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü kapsamında şehit yakınları, gaziler ve ailelerinin katılımıyla anlamlı bir program düzenlendi. Kırıkkale Valisi ile il protokolünün de yer aldığı programda, birlik ve beraberlik mesajları verildi.
15 Temmuz hain darbe girişiminin 10. yıl dönümü dolayısıyla gerçekleştirilen buluşmada, vatanın bağımsızlığı, milletin birliği ve millî iradenin korunması uğruna canlarını feda eden şehitler rahmet, minnet ve şükranla anıldı. Programda, o gece gösterdikleri cesaret ve fedakârlıkla gazilik unvanı alan kahraman gazilere de sağlıklı ve huzurlu bir ömür temennisinde bulunuldu.
Şehit yakınları ve gazilerle aynı sofrayı paylaşan Kırıkkale Valisi ve il protokolü, 15 Temmuz’un milletin demokrasiye sahip çıktığı tarihi bir dönüm noktası olduğunu vurguladı. Program boyunca birlik, beraberlik ve kardeşlik mesajları ön plana çıktı.
Kırıkkale Valiliği tarafından yapılan açıklamada ise, ülkenin huzuru, milletin birliği ve beraberliğinin daim olması temennisinde bulunularak, aziz şehitlerin hatırasının daima yaşatılacağı ifade edildi.
Yerel Haberler Bulancak Belediyesi artık mobil uygulamada
Yerel Haberler Vanlı Atletler Avrupa’da Altın Madalya için koşacaklar
Yerel Haberler E. Başbakan Binali Yıldırım’ı TİMBİR heyeti karşıladı
Yerel Haberler Altın fiyatı ne kadar oldu ?
Yerel Haberler COP31 Gönüllülük Programı başvuruları devam ediyor
Yerel Haberler Başkentte NATO Zirvesi; 900 milyon liralık katkı
Yerel Haberler Anahtar Parti Adana’da sahaya indi
Yerel Haberler CENTCOM: İran’a yönelik son saldırı dalgası sona erdi
Yerel Haberler Ekrem Faruk Civelekoğlu; Emekçinin hakkını ödeyin
Yerel Haberler Kars’ta Cumhuriyet Caddesi’ndeki yol çalışmaları incelendi
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021