Kepez’de kadınlara özel bisiklet eğitimi

Yerel Haberler - 01.12.2025 - 7:57

ANTALYA – BHA

Antalya Kepez Belediyesi, kadınlara özel başlattığı bisiklet eğitimleriyle hayalleri gerçeğe dönüştürmeye devam ediyor.‘Hayalini, Sürmeye Başla!’ mottosuyla sürdürülen proje kapsamında; kadınlar ücretsiz olarak bisiklet sürmeyi öğreniyor. Denge çalışmaları, temel sürüş teknikleri ve güvenli trafik pratiğinden oluşan program, daha önce bisiklete binme fırsatı bulamamış kadınlara güvenli ve keyifli bir başlangıç imkanı sunuyor. Hem sağlıklı yaşamı teşvik eden hem de çevre dostu ulaşımı destekleyen proje ile kadınların sosyal yaşama daha güçlü katılım göstermesi hedefleniyor. Yeni dönem eğitimlerine katılmak isteyenler için son başvuru tarihi 5 Aralık Cuma olarak duyuruldu. Ücretsiz dersler ise 8 Aralık Pazartesi günü başlayacak.

Başvuru yapmak veya ayrıntılı bilgi almak isteyenler, Erdem Beyazıt Kültür Merkezi’nin 0 242 325 60 60 numaralı telefon hattından gerekli bilgilere ulaşabilirler.

Yerel Haberler Beypazarı Belediye başkanı Dr. Özer Kasap: İlçede toplumun tüm kesimleriyle ortak hareket edeceğiz

Yerel Haberler Samsun’da zincirleme kaza: 19 kişi yaralandı

Yerel Haberler Bahçeli’den “Terörsüz Türkiye” vurgusu: “Tarihi bir fırsat kapısı”

Yerel Haberler İsparta’da kaza yapan gençler Burdur’da defnedildi

Yerel Haberler Ankara barajlarında doluluk oranı geriledi

Yerel Haberler Kars’ta Nevruz Bayramı kutlandı

Yerel Haberler AYM denetiminde 3 partiye suç duyurusu kararı

Yerel Haberler Türkiye – Romanya maçına Fransız hakem

Yerel Haberler Yurt genelinde yağışlı hava etkisini devam ettirecek

Yerel Haberler “Çanakkale’de yapılamaz” denilen ameliyat ile hayata tutundu

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021