Yerel Haberler - 01.12.2025 - 7:57
ANTALYA – BHA
Antalya Kepez Belediyesi, kadınlara özel başlattığı bisiklet eğitimleriyle hayalleri gerçeğe dönüştürmeye devam ediyor.‘Hayalini, Sürmeye Başla!’ mottosuyla sürdürülen proje kapsamında; kadınlar ücretsiz olarak bisiklet sürmeyi öğreniyor. Denge çalışmaları, temel sürüş teknikleri ve güvenli trafik pratiğinden oluşan program, daha önce bisiklete binme fırsatı bulamamış kadınlara güvenli ve keyifli bir başlangıç imkanı sunuyor. Hem sağlıklı yaşamı teşvik eden hem de çevre dostu ulaşımı destekleyen proje ile kadınların sosyal yaşama daha güçlü katılım göstermesi hedefleniyor. Yeni dönem eğitimlerine katılmak isteyenler için son başvuru tarihi 5 Aralık Cuma olarak duyuruldu. Ücretsiz dersler ise 8 Aralık Pazartesi günü başlayacak.
Başvuru yapmak veya ayrıntılı bilgi almak isteyenler, Erdem Beyazıt Kültür Merkezi’nin 0 242 325 60 60 numaralı telefon hattından gerekli bilgilere ulaşabilirler.
Yerel Haberler Öncelik can güvenliği
Yerel Haberler Sahte Deterjan dolum depolarına baskın
Yerel Haberler Bakan Yerlikaya: İstanbul ve Türkiye’de suç oranları azaldı
Yerel Haberler Bakan Göktaş: “Kadınları güçlendirmeye devam edeceğiz”
Yerel Haberler CHP’li Güneşhan’dan Bakan Tekin’e Halk Eğitim Merkezleri’ndeki usulsüzlüklere ilişkin soru önergesi
Yerel Haberler Avrupalıların yarısı Trump’ı “kıtaya tehdit” olarak görüyor
Yerel Haberler Merhum Cemal Öztürk için ilk vefa Doğankent’ten
Yerel Haberler Güneybatı’da sağanak alarmı: 6 il için uyarı
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021