Yerel Haberler - 11.11.2025 - 15:40
ISPARTA-BHA
Isparta Keçiborlu Belediye Başkanı Yusuf Murat Parlak, İstasyon Sanat Evi’ni ziyaret ederek burada eğitim gören kursiyerler ve eğitmenlerle bir araya geldi.
Halı, seramik ve rattan dokuma gibi geleneksel el sanatlarının özenle yaşatıldığı atölyelerde üretilen birbirinden güzel eserleri inceleyen Başkan Parlak, hem hocaları hem de kursiyerleri başarılı çalışmalarından dolayı tebrik etti.
Nazik hediyeler ve el emeği ürünler için teşekkür eden Başkan Parlak, el sanatlarının şehir kültürüne ve sosyal hayata önemli katkı sunduğunu belirterek desteklerinin devam edeceğinin altını çizdi.
Yerel Haberler Adalet Bakanlığı’nda görev değişimi: Erdinç Avşar Hukuk İşleri Genel Müdürü olarak atandı
Yerel Haberler Ünlü isimlere uyuşturucu operasyonu: 14 gözaltı
Yerel Haberler Lang’dan Galatasaray itirafı: Beklediğinizden çok daha büyük
Yerel Haberler FIFA 2026 Dünya Kupası yolunda ya devam ya tamam
Yerel Haberler İran’dan Hürmüz Boğazı açıklaması: Geçiş kuralları değişti
Yerel Haberler Altın fiyatlarında yükseliş
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021