Yerel Haberler - 05.09.2025 - 9:38
ANKARA – BHA
Maydonoz Döner, 5 ülke genelinde 390’dan fazla şubesiyle faaliyet gösteriyor.
Satış ilanında, ihaleye katılmak isteyenlerin sunması gereken teminat tutarının 280.100.000 TL olduğu bildirildi. Teminat olarak nakit, teminat mektubu veya T.C. Devlet Tahvilleri, Hazine Bonoları ve Hazine Kefaletini Haiz Tahviller kabul edilecek.
Şartnameye göre, idari zarf içinde teslim edilecek belgeler bir asıl ve bir kopya olarak, mali zarf ise bir asıl olarak 14 Ekim 2025 günü saat 16:00’ya kadar “Satış Komisyonu”na kapalı ve imzalı şekilde elden teslim edilecek. Bu tarihten sonra verilen zarflar değerlendirilmeye alınmayacak.
İhale, 15 Ekim 2025 tarihinde saat 11:00’de TMSF’nin Büyükdere Caddesi No:143 Esentepe/İstanbul adresindeki Konferans Salonu’nda yapılacak. Kapalı zarfla verilen mali teklifler açıldıktan sonra, açık artırmaya katılmaya hak kazananların listesi (“Kısa Liste”) oluşturulacak ve ardından açık artırma aşamasına geçilecek.
Satışla ilgili daha fazla detay TMSF’nin Satış İlanları bölümünde yer alıyor.
Yerel Haberler Sosyal tuzak çetesi çökertildi: 15 tutuklama
Yerel Haberler Türkiye Sigorta’nın Sponsorluğunda Dünya Mirası Türkiye 2026 tanıtım yayınları başladı
Yerel Haberler Kolonlardan ses geldi, 51 kişinin olduğu bina boşaltıldı
Yerel Haberler Başkent için uyarı: Sağanak ve kar etkili olacak
Yerel Haberler ABB’den “soruşturma” iddialarına yalanlama
Yerel Haberler Mart sonunda sürpriz kar
Yerel Haberler “Dur” ihtarına kaçan motosikletliye, 249 bin liralık ceza
Yerel Haberler Akaryakıtta yükseliş: Motorine zam
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021