Yerel Haberler - 13.05.2026 - 0:00
KARS – BHA
Narkotik Dedektör Köpeği Zeus’un da katıldığı operasyon kapsamında bir iş yerinde yapılan aramada, 2 parça halinde toplam 205,86 gram metamfetamin maddesi ele geçirildi.
Operasyon sonucu “TCK 188 – Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti Yapmak” suçundan 3 şüpheli gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilen şüphelilerden 2’si adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, Y.E. (42) isimli şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Kars Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, uyuşturucu madde suçlarına karşı mücadelenin etkin ve kararlı bir şekilde artarak devam edeceğini belirterek, halkın da bu konuda destek ve işbirliği çağrısında bulundu.
Operasyonun, il genelinde uyuşturucuyla mücadele kapsamında gerçekleştirilen çalışmaların bir parçası olduğu belirtildi.
Yerel Haberler Türkiye-Belçika İşbirlikleri Güçleniyor
Yerel Haberler Antalya’da operasyon: 25 kişi gözaltında
Yerel Haberler 33 İlde FETÖ’ye Operasyon, 69 Şüpheli Yakalandı
Yerel Haberler Erzurum mutfağına mühür: Paça Çorbası tescillendi
Yerel Haberler Sinop’ta Dereyi Kirleten Tesise 1 Milyon 678 Bin Tl Ceza
Yerel Haberler Çin ile Tanıştım Haber Ödülleri başvuruları başladı
Yerel Haberler Erzurum’da Milli Teknoloji Atölyesi’nin temeli atıldı
Yerel Haberler 2026 Yılı Rüzgârın Yılı Olacak
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021