Kars’ta Kültür Hamlesi: Sarıkamış Halk Kütüphanesi projesi tamamlanıyor

Yerel Haberler - 15.12.2025 - 13:14

KARS – BHA

​Kars İl Özel İdaresi’nin Sarıkamış ilçesine kazandırmak için büyük çaba sarf ettiği bu modern kütüphane projesi, bölge halkının ve özellikle öğrencilerin kültürel ve eğitsel ihtiyaçlarını karşılamak üzere tasarlandı. Genel Sekreter Fatih Tekcan’ın bizzat kontrol ve denetiminde ilerleyen çalışmaların büyük bir titizlikle yürütüldüğü öğrenildi.

​Projenin tamamlanmasıyla birlikte Sarıkamış, çağdaş standartlarda bir kütüphaneye kavuşmuş olacak. Kütüphanenin; okuma salonları, araştırma bölümleri ve güncel yayınlarla donatılmış geniş bir koleksiyona sahip olması bekleniyor.

​Yetkililer, projenin kısa süre içinde tamamlanarak Sarıkamış halkının hizmetine sunulacağını ifade etti.

Yerel Haberler Amasya’da ‘dur’ ihtarına uymayan motosikletli çocuk polise çarptı

Yerel Haberler Kırmızı bültenle aranan Serdar Sertçelik tutuklandı

Yerel Haberler AK Parti Adana İl Başkanı Dağlı: Adana’da yaşanan sel felaketi değil, yönetim zafiyetidir!

Yerel Haberler Beytüşşebap’ta kar kalınlığı bazı bölgelerde 2 metreyi aştı

Yerel Haberler Yaşar Sarıkaya ile Bu Programda Esnaf Susmuyor

Yerel Haberler Uğur Mumcu AKK’de anıldı

Yerel Haberler Pendik’te midibüs tıra çarptı: 13 yaralı

Yerel Haberler Aksaray’da Yatırımcılara Güçlü Teşvikler Geliyor

Yerel Haberler BDDK’dan kredi kartı limit düzenlemesine ilişkin açıklama

Yerel Haberler RTÜK’ten dezenformasyona karşı uyarı: Gözlerine değil, aklına güven

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021