Yerel Haberler - 25.07.2025 - 16:00
KARS-BHA
Taksilerinin camına “Şehit ve Gazi Ailelerine Ücretsizdir” yazısını gururla asan taksiciler, bu anlamlı hizmeti bir görev olarak görüyor.
Kars Şoförler Odası Başkanı Okay Ulakcı, bu örnek davranışı şu sözlerle dile getirdi, “Ekonomik zorlukların her haneyi derinden etkilediği bir dönemde, taksici kardeşlerimizin bu fedakârlığı bizleri duygulandırdı. Onlar sadece yolcu taşımıyor; aynı zamanda vefa, bilinç ve ahlaki sorumluluk taşıyor. Bu hareket, ‘vatan sevgisi sadece dilde değil, icraatta da olmalıdır’ anlayışının en güzel ifadesidir.”
Kars’ta birçok taksici, bu uygulamayı gönüllülük esasıyla sürdürüyor. Gönüllere dokunan bu davranış, vatandaşlar tarafından da büyük takdir topluyor.
Taksici esnafının bu duyarlılığı, sadece bir ulaşım hizmeti değil; toplumsal birlik ve beraberliğin güçlü bir sembolü olarak hafızalara kazınıyor.
Yerel Haberler Etimesgut Belediyesi’nde zimmet soruşturması: 4 gözaltı
Yerel Haberler Yeni haftada yağış etkisini sürdürüyor
Yerel Haberler Antalya Büyükşehir’e yolsuzluk soruşturmasında yeni gözaltı
Yerel Haberler Üniversitelilerden köy okuluna anlamlı dokunuş
Yerel Haberler Başkan Fatma Betül Sayan Kaya Isparta‘ya geldi
Yerel Haberler Milliler Dünya Kupası için sahaya çıkacak: Rakip Kosova
Yerel Haberler Alacabel’de kar kalınlığı 5 santime ulaştı
Yerel Haberler Isparta İyi parti il başkanı görevden alındı
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021