Yerel Haberler - 03.08.2025 - 16:35
ANKARA – BHA
Bugün Ataköy, Kocabahçe, Arslanizi, Küçükyusuf ve Verimli köylerine ziyaretler gerçekleştiren heyet, çiftçilerin talep ve ihtiyaçlarını yerinde dinledi.
Gerçekleştirilen köy ziyaretlerinde tarımsal üretimde karşılaşılan sorunlar ve çözüm önerileri üzerine istişarelerde bulunuldu. Üreticilerle birebir görüşmeler gerçekleştiren Başkan Özcan Müçük, çiftçilerin karşılaştığı zorlukları yerinde tespit ederek, tarımsal kalkınmaya katkı sunacak adımlar için önemli notlar aldı.
Ziyaret sırasında açıklamalarda bulunan Başkan Müçük, “Biçerdöverlerin tarlalara girmesiyle birlikte sezonun bereketi toprakla buluştu. Tüm üreticilerimize bereketli, bol kazançlı bir hasat sezonu diliyorum,” dedi. Müçük ayrıca, tarım ve hayvancılığın gelişmesi adına üreticilerle iş birliği içerisinde sahada olmaya devam edeceklerini vurguladı.
Kars Ziraat Odası, bölgedeki tarımsal üretimi güçlendirmek ve çiftçilerin refahını artırmak amacıyla saha çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Yerel Haberler Erzurum’da yangın: Kundaklama şüphesiyle şüpheli yakalandı
Yerel Haberler Enerji piyasalarında sert hareketlilik sürüyor
Yerel Haberler “Bir Fotoğraf, Bir Millet: Şehidin Hatırası Salonu Ağlattı”
Yerel Haberler A Milli Takım’ın kritik maçında düdük Michael Oliver’da
Yerel Haberler Milli Eğitim Bakanlığı’ndan ücretsiz yapay zeka eğitimi
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021