Yerel Haberler - 21.12.2025 - 20:34
KARS – BHA
Kars 36 Spor sevgisiyle bilinen Ahmet Can’a, üzerinde tüm futbolcuların imzasının bulunduğu özel bir forma hediye edildi.
Kars’ın spora ve sporcuya değer veren belediye başkanı Prof. Dr. Ötüken Senger, Ahmet Can Özyakışır’ı makamında kabul etti. Samimi bir atmosferde gerçekleşen buluşmada, Ahmet Can’ın yeni yaşı kutlanırken, Kars 36 Spor’a olan tutkusu da ödüllendirildi. Başkan Senger, takım oyuncuları tarafından imzalanan orijinal Kars 36 Spor formasını genç taraftara bizzat takdim etti.
Ziyaret sonrası bir açıklama yapan Belediye Başkanı Senger, gençlerin şehre ve şehrin takımlarına olan bağlılığının çok kıymetli olduğunu vurguladı. Senger, şunları kaydetti: ”Bugün kardeşimiz Ahmet Can Özyakışır ile bir araya gelerek doğum gününü birlikte kutladık. Kendisine sağlık, mutluluk ve başarılarla dolu nice güzel yıllar diliyorum. Özellikle Kars Sporumuza olan kalpten sevgisinden dolayı kendisini tebrik ediyorum. Şehrimizin gençlerinin bu aidiyet duygusu bizleri gururlandırıyor.”
İmzalı formasını büyük bir heyecanla alan Ahmet Can Özyakışır, bu anlamlı sürpriz ve yakın ilgisi için Başkan Ötüken Senger’e teşekkür etti. Bu buluşma, Kars 36 Spor camiasında da büyük takdir topladı.
Yerel Haberler Antalya Serik’te Ebru-hat ve naht sanatı sergisi
Yerel Haberler İhracatta 40 il yılın ilk iki ayında artış gösterdi
Yerel Haberler Göbeklitepe 7 yılda 4 milyon turisti ağırladı
Yerel Haberler AJet mobil yenilendi
Yerel Haberler Pazar’ın kurtuluşunun 108. yılı Ankara’da anıldı
Yerel Haberler Emeklilere bayram müjdesi: Ödemeler 14 Mart’ta başlıyor
Yerel Haberler TFF’den bilet uyarısı: Resmî olmayan biletlere kanmayın
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021