Yerel Haberler - 15.04.2026 - 0:00
KAHRAMANMARAŞ – BHA
Kahramanmaraş’taki Aysel Çalık Ortaokulunda düzenlenen silahlı saldırı düzenlendi. Bölgeye çok sayıda polis özel harekat ve sağlık ekibi sevk edildi. ilk belirlemelere göre 1’i öğretmen 3’ü öğrenci olmak üzere 4 kişi hayatını kaybetti, 4’ü ağır, 20 kişi yaralandı.
Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer, yaptığı açıklamada, “Şu an bir saldırı var. Bir okulumuzda üzücü bir olay yaşandı. Yaralılarımızın olduğu bilgisi bize ulaştı. Konuyu derinlemesine araştırıyoruz.” dedi.
Ayrıca, İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi ile Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’in bölgeye doğru yola çıktığı öğrenildi.
Yerel Haberler Yeşilyurt’ta parklar yaz sezonuna hazırlanıyor
Yerel Haberler 2026 TUS ve STS sonuçları erişime açıldı
Yerel Haberler Kahramanmaraş’ta okula silahlı saldırı: 4 ölü, 20 yaralı
Yerel Haberler Gazeteci Emin Çölaşan taburcu edildi
Yerel Haberler Başkan Gülpınar’dan yaralı öğrencilere ziyaret
Yerel Haberler 6 il için toz taşınımı alarmı: Sarı kodlu uyarı
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021