Yerel Haberler - 25.06.2026 - 0:00
KARS – BHA
Selin ardından Kağızman Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Okan Daştan, ilgili kurum amirleri ve ekiplerle birlikte sahaya inerek incelemelerde bulundu.
Hasar gören bölgelerde yürütülen çalışmaları yerinde takip eden Kaymakam Daştan, ekiplerden son durum hakkında bilgi aldı. Selden etkilenen mahalle ve noktalarda incelemelerde bulunan Daştan, vatandaşların mağduriyetlerinin en kısa sürede giderilmesi için tüm kurumların koordineli şekilde çalışmalarını sürdürdüğünü belirtti.
İş makineleri ve belediye ekipleri tarafından yürütülen temizlik, yol açma ve hasar tespit çalışmalarının aralıksız devam ettiği bildirildi. Yetkililer, bölgede olası risklere karşı vatandaşların dikkatli olmaları konusunda uyarılarda bulunurken, selin izlerinin silinmesi için çalışmaların hız kesmeden sürdürüleceğini ifade etti.
Kaymakam Okan Daştan, devletin tüm imkanlarıyla sahada olduğunu vurgulayarak, selden etkilenen vatandaşların yanında olmaya devam edeceklerini söyledi.
Yerel Haberler Yeşilyurt’ta güneş enerjili park hizmete açıldı
Yerel Haberler Antalya’da Avrupa’yı dolandıran şebekeye dev operasyon
Yerel Haberler Ankara’ya “NATO makyajı”: Başkent zirveye hazırlanıyor
Yerel Haberler Battalgazi’de yavru baykuş koruma altına alındı
Yerel Haberler Halk TV ve Koza TV’ye RTÜK’ten Müeyyide
Yerel Haberler Çayırhan Jandarmanın başarısı: Tefeciler yakayı ele verdi
Yerel Haberler Battalgazi’de 4 bin kişiye aşure ikram edildi
Yerel Haberler Türkiye’de ölüm sayısı 2025’te 491 bin 684’e yükseldi
Yerel Haberler Malatya’da 4.0 büyüklüğünde deprem
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021