Aksaray Haberleri - 25.12.2017 - 13:44
Ak Parti teşkilatında önceki dönemlerde İl Başkanlığı görevlerini yürüten Şaban Bostan ve M. Fatih Yıldırıcı ile önceki dönemlerde teşkilatlarda görev alan yönetim kurulu üyeleri İl Kadın Kolları Başkanlığı görevine getirilen Ferhan Polat’ı ziyaret edip, görevinde başarılar dilediler.
Parti binasında gerçekleşen ziyarette Kadın Kolları Başkanı Ferhan Polat ve Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk’te hazır bulundu. Önceki Dönem Yönetim Kurulu Üyeleri’nin de eksiksiz katılım sağladığı ziyarette konuşan Önceki Dönem İl Başkanı Fatih Yıldırıcı, “Kadınların her alanda olduğu gibi siyasette de aktif görev almasının çok önemli olduğuna vurgu yaparak, kadınlara güvenlerinin tam olduğunu söyledi.” Toplantıda başkan ve önceki dönem yönetim kurulu üyeleri teşkilat çalışmaları ile ilgili fikir alışverişinde bulundular.
Önceki dönem İl Başkanları Şaban Bostan ve M. Fatih Yıldırıcı ile yönetim kurulu üyelerinin ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Kadın Kolları Başkanı Ferhan Polat, Başkanlar ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür ederek, “Bir döneme damgasını vuran, her zaman değer verdiğimiz kişilersiniz. Ziyaretinizle bize güç verdiniz” şeklinde konuştu.
Aksaray Haberleri 2026-YÖKDİL/1 sonuçları erişime açıldı
Aksaray Haberleri “Kim bu cennet vatanın uğruna olmaz ki fedâ?”
Aksaray Haberleri Ramazanın son iftarı Çanakkale’de yapılacak
Aksaray Haberleri Kars’ta “Açık Kapı” üniversite öğrencileriyle buluştu: Talepler yerinde dinleniyor
Aksaray Haberleri Altın fiyatlarında yeni gün: Yön ise yukarı
Aksaray Haberleri İstanbul sürücülerine uyarı: Saraçhane çevresi trafiğe kapatılıyor
Aksaray Haberleri Artvin’de, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 111. yıl dönümü dolayısıyla törenler düzenlendi
Aksaray Haberleri Denizlerde fırtına: Dört bölgede kuvvetli rüzgar bekleniyor
Aksaray Haberleri Bakan Memişoğlu: Türkiye son 10 ayda 513 ton hafifledi
Aksaray Haberleri 73 ilde narkotik operasyonu: 1 tonun üzerinde uyuşturucu ele geçirildi
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021