Aksaray Haberleri - 16.11.2015 - 13:35
Aksaray’da, bir otomobilin evin duvarına çarpmasıyla meydana gelen trafik kazasında, araç sürücüsü kadın hakim yaralandı.
Kaza, Aksaray-Ankara kara yolunda meydana geldi. Niğde Adliyesinde Hakim olan Merve Arslantürk (27) idaresindeki 06 MRV 79 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu önce şarampole düştü sonra şarampolde bulunan bir evin duvarına çarptı. Kazanın etkisi ile otomobil burnunun üzerine dikili olarak kalırken, kazayı gören diğer sürücüler durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Araçta sıkışan sürücü, olay yerine gelen 112 Acil Yardım ekipleri ve AFAD ekiplerince sıkıştığı yerden çıkarıldı. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan yaralı hakim, Aksaray Devlet Hastanesine kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralı sürücünün sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Aksaray Haberleri Türkiye-Belçika İşbirlikleri Güçleniyor
Aksaray Haberleri 33 İlde FETÖ’ye Operasyon, 69 Şüpheli Yakalandı
Aksaray Haberleri Erzurum mutfağına mühür: Paça Çorbası tescillendi
Aksaray Haberleri Sinop’ta Dereyi Kirleten Tesise 1 Milyon 678 Bin Tl Ceza
Aksaray Haberleri Çin ile Tanıştım Haber Ödülleri başvuruları başladı
Aksaray Haberleri Baba elinden kanlı infaz!
Aksaray Haberleri “Kalbimin En Güzel Şiiri: Annem” yarışmasında ödüller sahiplerini buldu
Aksaray Haberleri Saadet Partisi Heyeti Kars Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021