Aksaray Haberleri - 14.10.2015 - 14:32
Aksaray Belediyesi kadınların sosyal, kültürel, mesleki gelişimlerine büyük artı değerler kazandıracak olan Kadın Aktivite Merkezi için çalışmalarını sürdürüyor. Merkez, farklı pek çok donatısıyla örnek bir projeyi temsil ediyor.
Kadınların gerek ülke genelinde, gerekse şehirde nüfusun yarısını oluşturduğunu, geleceği şekillendiren gücün kadınlar olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, sosyal hayat içinde kadınların daha belirgin şekilde bulunmaları gerektiğini ifade etti. Bunun için çalıştıklarını ve farklı projeler ürettiklerini söyleyen Başkan Yazgı, kadınların eğitimden siyasete, iş hayatından sosyal ve sanatsal etkinliklere daha fazla katılımlarını önemsediklerini belirtti. Başkan, şehirde, kadınlara özgü bir merkeze olan ihtiyacın net olarak hissedildiğini, seçim öncesinde de bu hususa dair bir söz verdiğini anımsatarak, “Verdiğimiz sözleri yerine getiriyoruz; Kadın Aktivite Merkezi de o sözlerden birisi. Şu anda merkezin inşaatı devam ediyor” dedi. İnşa edilen merkezin kadınların sosyal, sportif, kültürel, mesleki anlamda gereksinim duyduğu donatılara sahip olduğunu, bunların yanı sıra dayanışma açısından da bu merkezin önem teşkil ettiğini kaydeden Yazgı, çalışmanın tüm şehre ve kadınlara hayırlı olması dileğinde bulundu.
Kadın Aktivite Merkezi’nde 350 metrekarelik kapalı yüzme havuzu, sauna, buhar odası, fıtnes salonu, spor salonu, kütüphane, mesleki kurslar, kabul ve dinlenme salonu bulunacak.
Aksaray Haberleri Türkiye yenilenebilir enerjide hızlı ilerliyor
Aksaray Haberleri Eğitime 5 yılda 4,5 trilyon lira harcandı
Aksaray Haberleri Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Bağımlılıkla mücadelede beraber olmalıyız”
Aksaray Haberleri Osmaniye’de yolcu otobüsü tıra çarptı: 6 ölü, 11 yaralı
Aksaray Haberleri Esrarengiz kuyu…
Aksaray Haberleri Galatasaray, Samsunspor’u 3-2 mağlup ederek liderliğini sürdürdü
Aksaray Haberleri Asgari ücret maratonu cuma günü başlıyor
Aksaray Haberleri Ankara’da tefecilik operasyonu: 20 şüpheli tutuklandı
Aksaray Haberleri Dünya Kupası’ndaki rakiplerimiz belli oldu
Aksaray Haberleri Gürbulak Gümrük Kapısı’nda 1,1 milyar liralık uyuşturucu ele geçirildi
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021