Kabristanlıklarda ve Şehitlikte Ziyaretçi Yoğunluğu Yaşanıyor

Ana Manşet - 23.04.2023 - 8:37

Aksaray Belediyesi Ramazan Bayramı dolayısı ile yakınlarının kabrini ziyarete giden vatandaşlara Ervah ve Bedir Muhtar Kabristanlığı girişinde dua kitabı dağıtıyor.

Aksaray Belediyesi’ne ait Ervah, Bedir Muhtar Kabristanlıklarında ve şehitlikte Ramazan Bayramı öncesinde ziyaretçi yoğunluğu yaşanıyor. Yakınlarını kaybeden vatandaşlar ve şehit yakınları, arife günü mezarlığa gelerek dua ediyor. Aksaray Belediyesi ekipleri de kabristanlıkların girişinde vatandaşlara dua kitabı hediye ediyor.

Ramazan Bayramı öncesinde mezarlıkta oluşabilecek ziyaretçi yoğunluğunu ön görerek tedbirler alan Aksaray Belediyesi ekipleri, yenilikçi uygulamaları ile takdir topluyor. Aksaray Belediyesi ekipleri Ramazan Bayramı öncesinde yaşlı, hasta ve engelli vatandaşların daha rahat ve huzurlu bir şekilde kabir ziyareti yapabilmelerini sağlamak için ücretsiz ulaşım imkanı sunuyor.

Ana Manşet Eskader’in düzenlediği “Babıabi Sohbetleri” Programında, D. Mehmet Doğan konuşuldu

Ana Manşet Meteoroloji’den çifte uyarı: Sağanak yağış ve kuvvetli rüzgara dikkat

Ana Manşet Haziran ayı doğum yardımı ödemeleri annelerin hesaplarına geçti

Ana Manşet Burdur lisesi mezuniyet töreninde Japon esintisi

Ana Manşet Dünya Kupası’nda tarihi rekor: Tribünlerde 3,6 milyon seyirci

Ana Manşet Beşiktaş GAİN’e EuroLeague daveti

Ana Manşet “Kağılcık Ekolojik Teke Obası” törenle hizmete açıldı

Ana Manşet Şile Belediyesi soruşturmasında 16 şüpheli gözaltına alındı

Ana Manşet Antalya’da orman işçilerine MYK sınavı yapıldı

Ana Manşet Ekmek meselesi ATSO gündeminde

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021