Jandarma Komutanlığından iftar programı

Aksaray Haberleri - 15.06.2017 - 16:15

Jandarma Teşkilatının 178. Kuruluş Yıl Dönümü nedeniyle İl Jandarma Komutanlığı tarafından şehit aileleri ve gazilere yönelik iftar programı düzenlendi.

Ağaçlı tesislerinde düzenlenen iftar programına Vali Aykut Pekmez eşi Yeşim Pekmez Hanımefendi, Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Akın, Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Seyfullah Sarıgül, İdare Mahkemesi Başkanı Osman Erkan, Emniyet Müdürü Ali Karabağ, Jandarma Komutanı Albay Gazi Demir, şehit yakınları ile gaziler, askeri personeller ve davetliler katıldı.

İftar yemeğinin ardından bir konuşma yapan Jandarma Komutanı Albay Gazi Demir, şehit aileleri ve gazilerle bir arada olmaktan büyük onur ve gurur duyduklarını söyledi.

Jandarma Teşkilatı’nın 178’inci kuruluş yıl dönümü olması ve bugünün mukaddes Ramazan ayına denk gelmesi vesilesiyle iftar programında bir araya geldiklerini ifade eden Demir; “Aziz şehitlerimizin çok kıymetli yakınları, sizler şehitlerimizin bize emanetisiniz. Sizlere sahip çıkabilmek yapabileceğimiz en önemli görevdir.’ dedi.

Vali Aykut Pekmez eşi Yeşim Pekmez Hanımefendi ile birlikte şehit yakınları ve gazilerle görüşerek bir süre sohbet etti.

Aksaray Haberleri Kars Valisi Ziya Polat, Norveç Büyükelçisi Andreas Gaarder’i makamında ağırladı

Aksaray Haberleri Sinop’ta Dereyi Kirleten Tesise 1 Milyon 678 Bin Tl Ceza

Aksaray Haberleri Çin ile Tanıştım Haber Ödülleri başvuruları başladı

Aksaray Haberleri Erzurum’da Milli Teknoloji Atölyesi’nin temeli atıldı

Aksaray Haberleri 2026 Yılı Rüzgârın Yılı Olacak

Aksaray Haberleri Tren seferlerinde bayram hazırlığı: Ek kapasite 18 bin 664 kişi

Aksaray Haberleri 49. Uluslararası Giresun Aksu Festivali başlıyor

Aksaray Haberleri Özel Eğitimde, Aileler İçin Yol Haritası Rehberi Yayınlandı

Aksaray Haberleri Türkiye ile Ermenistan arasında normalleşmede yeni aşama

Aksaray Haberleri Ankara Kent Konseyi’nden AK Parti Genel BaşkanVekili Elitaş’a ziyaret

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021