Yerel Haberler - 15.11.2025 - 10:04
İZMİR-BHA
İzmir’de yağış azlığı ve kuraklık, barajlardaki doluluk oranlarına da yansıdı. Ürkmez Barajı’nda su seviyesi yüzde 3,70’e, Güzelhisar Barajı’nda ise yüzde 44,64’e geriledi. Balçova, Alaçatı Kutlu Aktaş ve Gördes barajlarının ise tamamen kuruduğu bildirildi.
Kesintiler Karşıyaka, Çiğli, Bayraklı, Menemen, Gaziemir, Bornova, Buca, Karabağlar, Balçova, Konak, Narlıdere, Güzelbahçe ve Menderes ilçelerini kapsıyor.
Yeni plana göre su kesintileri iki bölgeye ayrıldı:
Birinci Bölge: Karşıyaka, Çiğli, Bayraklı, Menemen, Bornova, Gaziemir, Menderes ilçelerindeki belirlenen mahallelerde 14, 16, 18, 20, 22, 24, 26, 28 ve 30 Kasım tarihlerinde uygulanacak.
İkinci Bölge: Karabağlar, Konak, Bornova, Balçova, Narlıdere, Güzelbahçe, Buca ve Gaziemir’deki belirlenen mahallelerde 15, 17, 19, 21, 23, 25, 27 ve 29 Kasım tarihlerinde yapılacak.
İZSU, vatandaşların kesintilere hazırlıklı olmaları ve su tasarrufuna özen göstermeleri konusunda uyarıda bulundu.
Yerel Haberler Güdül’de Muhtarlar Günü buluşması
Yerel Haberler Giresunspor lige mağlubiyetle başladı
Yerel Haberler Türkiye’den Bosna Hersek’teki çocuklara destek
Yerel Haberler Brent petrol düştü, gözler benzin fiyatlarına çevrildi
Yerel Haberler Isparta’da İHH ekibi için arama çalışmaları sürüyor
Yerel Haberler Giresun’da evsel atıklar enerjiye dönüştürecek
Yerel Haberler Civelekoğlu’ndan Giresun Belediyesine hizmet eleştirisi
Yerel Haberler İl Müdürü Çelebi, Ağrı Kız Öğrenci Yurdu’nu ziyaret etti
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021