ITSO’dan Davraz turizmine tam destek

Yerel Haberler - 14.12.2025 - 13:31

ISPARTA – BHA

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası (ITSO) Yönetim Kurulu Başkanı Metin Çelik, Yönetim Kurulu Üyeleri Fatih Topaloğlu ve Oğuzhan Tortop ile Genel Sekreter Ercüment Çeliköz, geçtiğimiz hafta hizmete başlayan Barida Hotel’s Davraz’da incelemelerde bulundu.

Gerçekleştirilen ziyarette, Barida Hotel’s Yönetim Kurulu Başkanı Sami Öngör de ITSO heyetine eşlik ederek otelde hayata geçirilen yeni yatırımlar hakkında kapsamlı bilgiler verdi. Ziyaret kapsamında özellikle kayak sezonunun daha uzun ve verimli geçirilmesi amacıyla otele kazandırılan yeni kar makinesi yerinde incelendi.

Davraz’ın sahip olduğu doğal ve turistik potansiyelin dört mevsime yayılması hedefiyle yapılan bu yatırımların; bölge turizmine, ekonomisine ve istihdama önemli katkılar sunması bekleniyor.

ITSO’dan yapılan açıklamada, “İlimizin turizm altyapısını güçlendiren, Davraz’ı dört mevsim turizm merkezi haline getirmeyi amaçlayan tüm çalışmaları destekliyoruz” ifadelerine yer verildi. Oda yönetimi, Davraz’da yapılan ve yapılacak yatırımların Isparta’nın turizm vizyonuna önemli katkı sağlayacağını vurguladı.

Yerel Haberler Keçiören Belediyesi personeline stres yönetimi eğitimi

Yerel Haberler Sosyal medya ilanlarına milyonluk ceza

Yerel Haberler Fransa genelinde protestolar: Çatışmalar ve gözaltılar yaşandı

Yerel Haberler İstanbul’da selden etkilenen esnafa 80 milyon lira destek

Yerel Haberler Taşa işlenen 12 bin yıllık sır: Göbeklitepe

Yerel Haberler Resmî Gazete’de bugün: 18 Ekim 2026 Resmi Gazete kararları

Yerel Haberler Yağışlı haftanın ardından sıcaklıklar artacak mı?

Yerel Haberler Süper Lig’de günün fikstürü: 3 karşılaşma oynanacak

Yerel Haberler Süper Lig’de günün sonuçları: Fenerbahçe’den galibiyet, Galatasaray deplasmanda kazandı

Yerel Haberler Savunma sanayiinde 20 milyar dolarlık sözleşme hedefi

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021